banner798
 Lig erken bitti. Durumumuz erkenden belli oldu. Her yıl transfer sezonunun ve lig sürecinin tarihi de belli. Ama biz her sene olduğu gibi yine geç kalıyoruz. Sürekli aynı şeyleri yapmak artık hata olmaktan da çıktı.
 
1930 Bafra spor yönetimi kongre kararı aldı. Önce 9.Haziran tarihi ortaya atıldı. Son olarak resmen 16 Haziran kongre tarihi oldu. Genelde kongrelerimizde ilk toplantıda çoğunluk sağlanamıyor ve toplantı 7 gün sonraya erteleniyor. Yine böyle olursa geç kalmışlık daha da sıkıntı yaratacak. Ayrıca ikinci toplantı tarihi olan 23.Haziranda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç Bafra Şevket Aşçı Turizm fakültesinin temel atma töreni için ilçemize gelecek. Yani o güne ikinci toplantıyı sığdırmak sağlıklı olmayacak.
 
O zaman ne yapmalı? Çare ilk toplantıya ağırlık vermek ve çoğunluğu sağlamaktır. Bu noktada Belediye Başkanımız, kulüp başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve kongre delegelerimiz gerekli duyarlılığı göstererek çoğunluğun sağlanmasını temin etmeleri gerekir.
 
Ancak bu şekilde geç kalmanın birazda olsa önünü kesmiş ve yeni seçilecek heyete daha geniş zaman dilimi sağlamış oluruz. Göreve gelen yeni heyet görev dağılımı yapacak, bütçe oluşturacak, kaynaklar arayacak, tesisleri elden geçirecek, teknik kadroyu oluşturacak, spor malzemelerini temin edecek, iç ve dış transferi yapacak, takım sezona başlayacak, hazırlık maçları yapıp, eksik ve fazlalarını görecek ve tedbir alacak. Bütün bunları 2–3 ay içinde yapmış olacak. Ne kadar geç kalırsak iyi futbolcu bulmak zorlaşacak, kadronda tutmak istediğin bazı futbolcular belki elden kaçacak Bunlar sezon içinde çok büyük sıkıntılara neden olur. İki ayağımızı bir pabuca sığdırmadan, atı alan Üsküdar’ı geçmeden harekete geçmek gerekmektedir.
 
Artık Bafra Belediye Başkanı takıma destek verip vermeyeceğini, Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş tekrar aday olup olmayacağını, yönetici arkadaşlarımızda yeni yönetimde yer alıp almayacağına karar vermeleri gerekmektedir. Yoksa İlkadım Belediye spor’un durumuna düşer ve BAL liginde kalmamızda hayal olur. 2.lig kapısında alınıp BAL ligine düşürülen takımımız şimdi oradan da düşülürse bu hüsranın ve hezimetin hesabını vermekte zor olur.
 
Bafra Belediyesi ve Belediye Başkanımız takımımıza destek verecekse, bu destek kulüp başkanı ve yönetimde kimlerin olup olmayacağına göre olmamalıdır. Destek yönetimlerde ki isimlere göre değişmemelidir. 
 
Dileriz bu yıl 3.lig hasretimiz son bulur…..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.