banner798
Yönetime kızabilirsiniz, eleştirebilirsiniz hatta sevmediğiniz kişiler olabilir. Bende hocayı ve yönetimi zaman zaman eleştirebilirim. Ama gerçekler üzerinden konuşmam gerekirse bu yönetim ve son üç yılda görev yapan yönetimdeki arkadaşların birçoğunu iyi tanıyorum. Geçen yıllardaki görev yapan arkadaşlardan bahsetmeye gerek yok ama şu anki yönetim içerisinde olağanüstü çalışan ve hem maddi hem manevi olarak ne fedakârlıklar yaptıklarını da görmemezlikten gelmek insafsızlık olur diye düşünüyorum. Uzun bir süredir para bulabilmek için Bafra’da saatlerce mücadele verdiklerini iyi biliyorum.
 
HÜSEYİN ÇAMAŞ, İBRAHİM ÖZEN, AHMET OĞUZ,(tabirimi mazur görsünler) Medine dilencisi gibi çalışıyorlar. Ve bu kadar mücadele verdikleri halde bazı yakıştırmalara maruz kalmalarını ise çok yanlış bulduğumu ifade ediyorum.Eleştirebilir belki kızabiliriz ama bu 3 arkadaşa çalıyorlar yaftasını kimse yapıştıramaz ve beni ikna edemez.3 arkadaşında karakter yapılarını iyi bildiğim için bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum.Ayrıca bu yıl için bir konuya daha parmak basmakta fayda var diye düşünüyorum, futbolcularımızın hepsi çok iyi karakterli ve onurlu bir şahsiyete sahipler.Bafralı spor severler bundan önceki yıllarda ki yönetimi eleştirdikleri gibi bu yönetimi şimdide eleştirebilirler ve bende eleştireceğim ama yukarda Allah var bu 3 arkadaşın çabalarına yardımcı olmalıyız Bafra’nın insanı olarak.

Peki, bu arkadaşlarımız bu kadar çalışırken diğer yöneticilerimiz ne yapıyor diye biraz düşündüğünüzü görür gibiyim.
 
Diğer yöneticilerimiz ancak eleştiri konusunda iyi çalışıyorlar allah için ve kendi isteklerini olmuş görürlerse ne ala olmaz ise çalışan bu 3 arkadaşı eleştirmekle meşguller. Yapmayın sayın yönetici arkadaşlar eğer çalışmayacaksanız niye yönetici oldunuz, kendi duygusal isteklerinizin olabilmesi için mi yönetici oldunuz yoksa.
 
İşlerin kötü gitmesi halinde sizleri unutacağımızı sanmayın. Yoksa herkes kendi işini mi yapmalı acaba. Bazı hatalar olacaktır ve benimde daha önce yazdığım teknik konularda hatalar olmuştur ama oraya takılmak yerine maddi sorunları çözmek için hem eller cebe hem halka inmelisiniz. Deplasman giderlerini hep AHMET OĞUZMU karşılayacak kendi kredi kartından. Diğer yönetici arkadaşlarımızın yerinde olsam ağzımı açmam ve toplantılara dahi gitmem. Çünkü söyleyecek ve verecek bir şeyiniz olmadığı(MANEVİ) açık beyan belli olmuştur.
 
Son sözler olarak bu 3 yönetici arkadaşın okuması dileği ile söylüyorum. Çabanızı ve özverinizi takdir ediyor ve çok üzülerek bir uyarıyı da sizlerin bu çabalarının hatırı olarak belirtmeliyim. İnşallah şu elimizdeki iyi kadro küme düşmez. Sizler bir kez daha kahrolmazsınız. Onun içindir ki BULANCAK maçı iyi bir sonuçla bitmeli ve çıkışa geçmeliyiz.
 
Ama duyunca hemen karamsarlığa düştüğümü de söylemeliyim. Futbolculara verilen bu izin süresi çok uzun ve yanlıştır.İnşallah başımıza iş açmaz.Diğer yandan rakipleri izletip teknik ve taktik bilgileri hocaya ulaştırmanızı çok olumlu bir adım olarak görüyorum.inşallah faydasını görürüz.
 
HERKESE İYİ BAYRAMLAR. 
 
NOT:Son dakika transferi olarak eski golcümüz POLAT tekrar takıma döndü, ZÜLKÜF'ÜN henüz istenilen seviyede olmaması bu transferi zorunlu kılmıştır.Hırslı yapısıyla , ateşleyici bir özelliği olan POLAT'ın form tutması halinde daha zayıf olan şu an ki fiziği ile takıma faydalı olacağını düşünüyorum.Hayırlı olsun.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876