banner797
Beklediğimiz final maçına sayılı günler kala torbadan bölgesel yakınlığından dolayı Çorum belediye spor ile eşleştik.

Bizim takımımızı ve gurubumuzdaki diğer takımları düşündüğümde yeneriz ve çıkarız diyorum. Son iki maçtaki tatil maçlarımızı saymaz isek Oynadığımız çok kaliteli maçlar oynadık. Oyuncu kalitemiz ve kadro derinliğimizin maçı alacak güçte olduğuna inanıyorum.

Ender, fatih, eren, remzi, ufuk, ali, Burak gibi tecrübeli deneyimli ve kaliteli oyuncularımızla sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Tarihteki zaman ile ilgili bölümlerde yer alıp uzun yıllar hatırlanmak her futbolcuya nasip olmaz. İşte bu fırsat şu anda bu oyuncularımıza nasip olacak inşallah. Gazetecilik ve yazarlık gereği benimde eleştirilerim oldu tabiî ki ama bu kadronun çok iyi oynadığı maçları da gören ve bilen gözlerinde sahibiyim. İyi oynadığınız maçlardan bir tanesini son kez sahneye koyup rolünüzü yapmanızı sizlerden bekliyoruz.

Birçok takımın maddi sıkıntılarla boğuştuğu bu dönemde kulübümüzün sizlere iyi baktığına aç ve açıkta bırakmadığını biliyoruz. Sizlerde bu sporseverlere yöneticilerimize ve BAŞKANLARIMIZA bunun karşılığını vermelisiniz ve vereceğinize de inanıyorum. Merak etmeyin biz sporseverler olarak epey kalabalık oluruz. Hatırlayanlar bilir ORDU stadın da tam 5 Bin taraftar ile tarih yazmıştık. Siz futbolcular görevinizi layığı ile yapın bizler yapacağımızdan eminiz. Gözlerimiz sesimiz ve bütün benliğimizle orada yanınızda olup sizlerin eli ayağı ve aldığı nefes olmaya çalışacağız. 

Takımımızın en az 3,4 gün önceden tokat şehrine hareket etmesi çok doğru bir düşünce, çünkü nem oranı Karadeniz gibi olmayacağı için alışmak lazım. Bu futbol sezonunun son yazılarını yazarken bütün futbolcularımıza başarılar diliyor Allah utandırmasın diyorum.   BAŞARACAKSINIZ.

Haber Kaynağı: Bafragazetesi.com
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.