banner797
Elimizde olan yüzde ellilik avantajı daha üst seviyelere taşıyacak seri maçlarımızın ilki olan bu maçta takımımız 60 dakikalık resital yaptı desek yerinde olur sanırım. Her ne kadar ilk yarı golsüz bitse de GÖKHAN oyuna girdikten sonra hem takım oyunumuz hem bireysel oyunumuz bu maçı rahat alacağımızın sinyalini vermişti.

İlk yarım saat topu yere indirip pas yapmayınca hava trafiğine mecbur oynamak durumunda kaldık. HASAN, ın sakatlanması ahlaki olarak üzücü olsa da yapılan mecburi değişiklik bafraspor lehine olmuştur. Gökhan topu ve futbolcularımızın beynini yere indirince top devamlı bizim takımda kaldığı gibi diğer oyuncularımızda hem bireysel hem takım oyununu iyi oynamaya başladı. İlk başta sahaya çıkan kadroyu beğenmesem de bu oyuncu bütün akışı değiştirmiştir ve birçok oyuncu muzunda iyi oynamasına vesile olmuştur.

Başta BATINAY, EMRE, POLAT, SAMET, FATİH pozisyon zenginliği yaşadılar. Samet bu maçta oynadığı oyundaki istek ve arzu hakikaten hepimizi mutlu etti. Ayrıca attığı gollerdeki çaba, beceri ve cesaret taraftarlardan tam not aldı. Geçtiğimiz iki haftalık maç periyodunda olmaması da elimizdeki kredinin kaybolmasına sebep olduğunun tescili olmuş oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda aynı sıkıntıyı bir daha yaşamayız. İkinci yarıda oyunumuz takım olarak önde basan ve pas yüzdesini hem uzun mesafede hem set oyununda başarı ile uygulayınca goller peş peşe gelmeye başladı. Fakat son bölümlerde Fatih aytekin iyi giden takım oyununa uymak yerine bireysel oyunu tercih edince hem kendini hem taraftarı rahatsız etmiş oldu. Oysa FATİH pas yüzdemizin ve takım oyunumuzun iyi gitmediği bölümlerde takımımızı ayakta tutan oyuncu özelliğine sahip.

Eğer bu ayırımı maç içerisinde iyi yaparsa çok daha fazla işler yapacağını benim yazmama veya söylememe gerek yok sanırım. Bugün ilk yarım saatlik bölümde aynen dediğim gibi olmuştur ve takımı SAMET İLE FATİH ayakta tutmuştur. Burada daha önceleri bahsettiğim bir konuda tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum, bazı oyuncular vardır 2 veya 3 pozisyonda oynayabilir bazı oyuncular ise tek bir pozisyonda oynar. Mecburiyetler olmadıkça bu anlayış değişmez bir kuraldır. Bizim BAFRASPORUMUZDA DA Gökhan ve Fatih Aytekin daha önceki yıllarda oynadıkları pozisyonların oyuncularıdır. Gerisi lafı güzaftır.

Takımımıza başarılar dilerken ve teknik heyeti kutlarken bir şeyi de yazmakta fayda görüyorum, Trabzon takımını çok zayıf karakter li buldum. İnşallah farklı algılamalarla havaya girmeyiz.

SAYGILARIMLA.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.