HaberOvasi.Com
2012-09-05 14:55:07

Bafra Belediyesinden İşçilere Şok!

ADMİN

bafragazetesi@gmail.com 05 Eylül 2012, 14:55

 www.BafraGazetesi.com ’un edindiği bilgilere göre, Bafra Belediyesinde çalışmakta olan 120 ile 150 işçi,Ramazan Bayramında maaşlarını alamadı.
 
Belediye İşçileri Bayram’da mağdur… Bafra Belediyesinden İşçilere Şok!
 
Bafra Belediyesi bünyesinde çalışan 120 ile 150 işçi, bu gün Ramazan Bayram’ının Arife günü olmasına rağmen bankamatiklerden maaşlarını çekemediler. Emekliği(SSK),Emekli Sandığı ve Bağkur’dan emekli olanların maaşlarının erken verilmesine rağmen Bafra Belediyesinde çalışmakta olan işçilere maaşlar ödenemedi. Belediye işçilerine maaşları neden verilemiyor?
 
Her şeye Para Var İşçilere Yok!
 
Ramazan boyuncu mahalle mahalle iftar yemeği dağıtan,Belediye’nin bu gün kasasında, kendi belediye işçilerine verecek olanağımı yok.15 Ağustosta verilmesi gereken maaşları neden ödemedi? Aynı Belediyenin Yeni Kent Meydanına,maliyeti yüksek olan Mustafa Çeçeli’yi getiriyorsa neden kendi İşçisini düşünmüyor. Bu durumu bizzat kendileri yaşayan Belediye İşçileri acaba bu gün evlerine giderken neler düşündü?Ayrıca bu olayın aynısı 2012 Yılı Haziran ayında yapılması gereken maaş ödemeleri de gecikmeli olarak işçilere verilmişti.
 
Kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz!
 
www.BafraGazetesi.com olarak bunu bilen yetkilerden bir açıklama bekliyoruz.Aynı şey kendileri için yapılsa,nasıl bir tepki verirlerdi.Bunu da Bafra kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.