HaberOvasi.Com

Ali Alptekin İYİ’leri yemekte buluşturdu

BAFRA HABER

İyi Parti ilçe başkanlığı kurucu üyesi Alptekin Parti yönetimini eleştirdi.Ayrıca yönetime fazla geç olmadan iyi olurlar dedi.

Samsun’un Bafra İlçesinde Alişim Düğün Salonunda İYİ Parti kurucu üyesi Ali Alptekin kendisine destek veren İyi Parti üyelerine akşam yemeği verdi.

Bafra İYİ Parti kurucu üyesi Ali Alptekin yapmış olduğu açıklamasında,İyi Parti Bafra ilçe Başkanlığında Zafer Bektaş'ın başkanlığı döneminde yöneticilik yaptım.İyi Parti Bafra Kurucu üyesiyim.Zafer Bektaş'tan sonra atama ile Aydoğan Yılmaz göreve getirildi.Getirildikten sonra Aydoğan Yılmaz arkadaşımız birleştirici olduğunu söyledi.Ama bir türlü birleştiremedi.Birleştirmek istemediği Bafra’da insanlar mı var, bilemiyorum.İyi Parti Bafra’da bir türlü birleşemedi. Tekrar seçime gittik karşılarında aday olmayınca çok rahat hareket edeceklerdi.” Dedi.

Ali Alptekin,partimizi birleştirici olmak için kendi adıma aday olarak çıktım.Arkadaşlarımızla beraber köy kent gezdik. Fakat arkadaşlarımız her zaman yaptıkları gibi,Annelerine, babalarına, kardeşlerine, kız kardeşlerine, kayıncularına ve bacanaklarına hepsini delege yapmış,bizler arkadalarımızla seçime bu halde iken girdik. Arkadaşlarımızla beraber çok güzel oy aldığını ifade etti.

Her şeye rağmen güzel oy aldığını ifade eden Ali Alptekin,bizleri destekleyen İyi’lerle akşam yemeğinde buluştuk.Onların gönüllerini almak istedim. Bana çok güvendiler,sağ olsunlar yeni insanlarla tanıştım.Bize gönül verenler köylerinden kalkıp yemeğimize icap ettiler.Önümüzde büyük bir seçim var.İnşallah bu seçime hep beraber hazırlanacağız. “ dedi.

Yeniden İlçe Başkanlığı görevine getirilen İYİ Parti ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz hakkında konuşan TEKİN, Ama bu arkadaşlarımız inşallah birleştirici olur. Samsun’da ve Bafra’dan güzel bir aday çıkarırlar, Bafra’da bizlerin bir tek sorunumuz var. Partide herkes biliyor sorunu,partimizde hastalık hastası insanlar var. Fakat, bu insanlar yaptıklarının ceremesini çekecekler, görecekler onlarda hata yaptıklarını, onlarda iyi insan olacak ama fazla geç olmadan olsa iyi olur .” dedi.

Akşam yemeğine partiye gönül veren partililerin yakınları da katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.