HaberOvasi.Com

Altın Ödüllü Geleceğimizi Büyütmek Rojesi Kitap Okuma Yarışması

BAFRA HABER

Bafra Kaymakamlığı, Bafra İlçe Milî Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Fatih Ortaokulu' nun müşterek olarak düzenlediği " Geleceğimizi Büyütmek " adlı; altın ödüllü kitap okuma yarışması ve projesi hazırlandı.

Maarif Hareketi ve Proje kapsamında; anlamaya dayalı ve kitap okumayı teşvik etmeyi amaçlayan " Ortaokullar Arası Kitap Okuma Yarışması' nda, ilçe genelindeki ortaokul öğrencileri şu eserleri okuyacaklar :

" Kayıp Çocuk, Dedemin Bakkalı " ve " Kutû' l Amare "

Öğrenciler ;bu kitapları okuyup, sınava girecekler. Sınav sonucunda ise öğrencileri göz doyurucu maddi ödüller bekliyor. Ödüller şöyle:

İlk 5 dereceye girenlere: Yarım Altın, Çeyrel Altın, Gram Altın.

2 öğrenciye: Akıllı Kol Saati ile Kitap Setleri ve Madalya verilecek.

Yarışmada Bafralı eğitimci, Araştırmacı Yazar , Bafra ve Ondokuz Mayıs ilçeleri Halk Eğitim Merkezi Eski Müdürü Hasan Yiğit' in de " Kayıp Çocuk " adlı eseri; yarışmaya katılacak olan ortaokul öğrencilerince okunacak eserler arasında yer alıyor.

Yazar Hasan Yiğit; konuyla ilgili olarak muhabirimize Bafra Öğretmenevi' nde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bafra ilçesi, Fatih Ortaokulu Müdürlüğü' nce kitap okuma ve anlamayı teşvik etmek amacıyla hazırlanan, Millî Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Kaymakamlığı' nca desteklenen " Geleceğimizi Büyütmek " adlı bir kitap okuma yarışması ve Projesi kapsamında, benim de AZ Yayıncılık tarafından piyasaya çıkan ve 2. baskısı yapılan " KAYIP ÇOCUK " isimli romanımın, Bafra ilçesi dahilindeki ortaokulların öğrencileri tarafından okunacağını memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum.

Ödüllü Yarışmanın da yer aldığı Projenin hazırlanmasında emeği geçen, destekleyen kişi ve kurumlar ile; okullarında ilgilerini esirgemeyeceğine inandığım tüm idareci ve Türkçe zümre grubundaki meslektaşlarıma sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum. "

Oktay ZERRİN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.