HaberOvasi.Com

Bafra Devlet Hastanesinde güzel şeyler oluyor

BAFRA HABER

Vatandaş tarafından Bafra Devlet Hastanesi Kantini takdir gördü

BAFRA DEVLET HASTANESİNİN YENİ KANTİNİ TAKDİR GÖRDÜ

Bafra Devlet Hastanesi yaklaşık bir yıl önce atanan, Başhekim Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu, Hastanenin her türlü sorunlarını çözme noktasında mücadele ediyor.

Başhekim İSMAİLOĞLU, hastane yönetimi ile sadece hastaların değil hasta yakınlarına da hizmet vermek için çaba sarf ediyor.

Bafra Devlet Hastanesi’nin Yataklı servisler Bölümü,Saat 16.00’a kadar açıktı.Bafra Devlet Hastanesi Yönetimi,yataklı Servisleri 24 saat açık yapma kararı aldı. Durum bu şekilde olunca Hasta yakınları ihtiyaçlarını gidermesi anlamında, zorluk yaşıyordu,24 Saat açık olan Acildeki kantine gitmek zorunda kalan Hasta yakınları, Gece istirahat saatlerinde içecek bir bardak çay bulamıyorlardı. Acildeki Kafeterya uzak olduğu için hasta yakınları mağdur kalmıştı.

Bu duruma,Hastane yönetimi kayıtsız kalmadı.Konuyu hemen gündeme alarak,Yataklı Hasta sevisinin önüne, Kantin kurarak Hasta yakınlarının mağduriyetini ortadan kaldırdı.Yataklı Servilerinin önüne kurulan kantin özellikle yoğun bakım ve palyatif hastalarının yakınların yanı sıra hastane personelinde taktirini topladı.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.