HaberOvasi.Com

Bafra Gazeteciler Derneği'nden Bafra Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

BAFRA HABER

Bafra Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ALAÇAMLI, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bafra İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR'u Makamında ziyaret ederek 'Hayırlı Olsun' temennisinde bulundular.

Ziyarette Bafra Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcıları Harun ŞEN, Adem DİLEK Genel Sekreter Helim BALAKÇI, Editörümüz Musa AYDIN ve Yine Muhabirimiz Serkan DOLUNAY'da yer aldılar.

Ziyarette konuşan Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İBrahim ALAÇAMLI, "Sayın Müdürümüze Hem hoşgeldiniz hem de Hayırlı Olsun diyoruz" dedi.

Başkan ALAÇAMLI konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Birlik ve beraberliğin Bafraya sağlayacağı olumlu etkilerin birlik ve beraberlikle gerçekleşeceğini tecrübelerimize dayanarak söylemeliyim.

Bir insanın her şeyi kontrol etmesi mümkün değil. Bu nedenle polisiyle, Basınıyla birlikte olup ortak akıl üretmemiz gerekiyor.

Herkesin Taşın altına elini koyarak kendinden bir parça bulabileceği bir akıl üretmek lazım.

Baframız ve asayişimiz için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız" İfadelerini kullandı.

Misafirperverliğinden dolayı Bafra Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR'a teşekkür eden Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim ALAÇAMLI, Bafra için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

TEMUR: " BAFRA BANA HİÇ YABANCI DEĞİL "

Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini konuk eden Bafra Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR:

"Bafra Bana Hiç de yabancı değil. 2017 yılında Emniyet Amiri olarak Bafra'da kısa bir dönem görev yaptım. Bu nedenle şimdi ise Emniyet Müdürü olarak Asaleten atandım.

Bafraya Kısa sürede Alışmış oldum. Bafra'da dikkatimi çeken bir husus var ki 'Hoşgörü ve Dostluk' İnşallah Bafra kaymakamımız Cevdet ERTÜRKMEN'in önderliğinde Asayiş ve Huzur için tüm ekiplerimizle Baframıza Emniyet Müdürlüğümüz olarak hizmet vermeye çaba göstereceğiz" dedi.

Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR, Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim ALAÇAMLI'nın şahsında yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden şahsı ve ekipleri adına teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.