HaberOvasi.Com

Bafra Hacınabispor' da Hedef Lider Olmak

BAFRA HABER

Bafra Hacınabi Spor Kulübü; hafta sonu oynanacak Havza Belediyespor maçının hazırlıklarına Bafra suni çim sahada akşam antrenmanı ile devam etti.

Bafra Hacınabi Spor Kulübü; hafta sonu oynanacak Havza Belediyespor maçının hazırlıklarına Bafra suni çim sahada akşam antrenmanı ile devam etti.

Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya ve Yardımcı Antrenör Cem Çatmakaş nezaretinde antrenman yapan Hacınabi Spor futbol takımına yönetim bir tatlı sürprizi yatı.

Akşam antrenmanını ziyaret eden Bafra Hacınabi Spor Kulübü yöneticileri Başkan İsa Köprü, ikinci Başkan Servet Şengül, Genel Sekreter Abdullah Uyar, Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk, Genel Kaptan Samet Yılmaz, Genel Koordinatör Erdoğan Er ve yöneticilerden Taşkan Halı sahibi Hüseyin Taşkan tatlı ikramında bulunup hafta sonunda oynanacak Havza Belediyespor maçı için başarılar dilediler.

Kısa bir değerlendirme yapan yöneticilerden Hüseyin Taşkan " takımımız Lig'in 5. Haftasına giderken 10 puanla ikinci sırada. İnşallah rakibimiz ve lider Havza Belediiyesor' u yenip puan farkı ile Lider olmak istiyoruz ve bunu da başaracak güçte bir takımımız var.

Hocalarımıza ve takımımıza güveniyoruz. Amacımız; Hacınabi Spor kulübümüzü BAL Ligi' ne taşımak olup; Yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Siz Bafralı hemşerilerimizi ve sporsever kardeşlerimizi tüm maçlarımıza bekliyoruz.

Birlikten kuvvet doğar sloganıyla, inşallah hep beraber hedeflediğimiz BAL Ligi' ne çıkarız Saygılarımı sunarım. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.