HaberOvasi.Com

KEMALPAŞA MAHALLE DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU

BAFRA HABER

Kemalpaşa Mahallesi Eğitim Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardım Derneğinin 2011 yılından beri düzenlediği 6. Geleneksel iftar Programına katılım oldukça fazlaydı.


Kemalpaşa Mahallesi ve civar mahallelerin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında konuşma yapan Kemalpaşalılar Derneği Başkanı Muammer GÜLER geleneksel olarak her yıl yaptığımız iftar programının amacının mahalle sakinleri ve civar mahalleler arasında kaynaşma ve tanışmayı gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Kültürel değerlerimizin yaşatılması için faaliyet gösteren derneğimizin bir çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini söyledi.


İftar programına Mhp E. İlçe Başkanı Av. Hüseyin ACAR, TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra belediyesi Başkan vekili Hüseyin ÇAMAŞ, Türk Eğitim Sen e. ilçe Başkanı İbrahim AKEKMEKÇİ mahalle muhtarları oda başkanları ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticisinin katıldığı programda dernek Başkanı Muammer GÜLER katılan davetlilere misafirlere ve programa destek verenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.