HaberOvasi.Com
2015-09-09 00:08:32

BÖYLE SİYASET PATATES TARLASINA BENZER

ADMİN

bafragazetesi@gmail.com 09 Eylül 2015, 00:08

 3 şehidimize bir taziye mesajı yayınlamayan 3 siyasetçimiz sizin bu makamlarda göreviniz nedir.

Öncellikle MHP’den başlayalım …

Yeni çiçeği burnunda milletvekili Bafra’nın Çocuğu Hüseyin Edis bey , malum sosyal medyada fenomen hale geldi, Bayram’da Bafra’da olacağına Antalya’da Balkonda selfi yaptı . Facebook sayfasında Çiçeği, böceği sosyal paylaşan sayın vekil Ediz acaba neden taziye mesajları yayınlamadı. Bafra`nın samsun evlatları diye ayrım yapmak istemiyorum. Bir tane soysal medyada şehitlerimiz için bir mesaj yayınlamak. Bafra’da siyasette sınıfta kalmaktır.

Peki MHP ilçe başkanı Av. Hüseyin Acar kaç açıklama yaptı. Şehit aileleri adına ön saflarda yer alan Sayın Acar 3 şehidimiz için bir açıklama yaptı yada taziye mı yayınladı. Hayır…Acar kitlenmiş ben milletvekili olur muyum derdine. Hemen başkanlıktan istifa etsin. Seçtiği MHP li delegeler balkonlarına AK parti bayrağı astı. Böyle bir delege yapısı ile başkan olunur ama başkan kalamaz.

Hadi onu da bırakılım peki açılımın başlatan AKP Bafra ilçe başkanından neden bir açıklama gelmiyor. Açılımın partisi oldukları için şehitlerimiz için taziye yayınlamaktan mı korkuyor.

Bafra dan, Bafra’nın öz evladı Mehmetçik daha ötesi yok. AK parti ilçe başkanı Sayın Yurduseven’den bir açıklama geldi mi? Hayır. Yurduseven’de sınıfta kaldı. Dağlıca’da 16 şehit, Iğdır da 14 şehit 20 Temmuz dan bu yana 118 şehit. 118 ocağa ateş düştü.

Ama Bafra AK Parti orta da yok. Başsağlığı açıklaması yok. İlan yok. Milletvekili adaylığı Belediye Başkanlığı, ilçe başkanlığı adaylıkları söz konusu olsa açıklamalarınızdan resimlerinizden ortalıktan geçilmezdi. Bafra siyasetçileri kusura bakmayın da siz neyi savunuyor neyi bekliyorsunuz. Sizin mantığınız ne ?

Biz il teşkilatının talimatları ile çalışıyoruz diyen Sayın Yurduseven siz il teşkilatlarınız taziye mesajı vermeyin açılımla ilgili konuşmayın diye bilgimi veriyor. Bir Bafra evladı olarak 3 şehidimize bir taziye Çok mu ?? Ya diğer milletvekilleri. Vallahi evlat olsalar eve konulmazlar. Yazık yazık.
He pardon AKP `Lİ meclis üyeleri kendi basını organı oluşturacakmış orda yayınlarsınız. Artık taziye mesajlarını , meclisin sorunlarında rahat bir şekilde işinize geldiği gibi yayınlarsın, nasıl olsa her siyasetçinin bir web sitesi oluşmuş Bafra`da 1 tane daha olursa ne çıkar ki.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.