HaberOvasi.Com

BAFRA`DA VAKIF İŞHANINDA YIKIM DEVAM EDİYOR

GÜNDEM

samsun`un İlçesi Bafra Cumhuriyet Meydanı Çarşı Camisi karşısındaki Eski Vakıf İşhanın yıkımı devam ediyor.Vatandaş ise tehlikeye aldırmadan, kimi yıkımı seyretti kimide video ve fotoğraf çekme derdine düştü.Yıkım esnasında yetkili firma güvenlik tekbirlerini alarak kontorollü şekilde yıkıma devam ediyor.

T.C Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bafra Vakıf İş-Hanı Yapım Projesi Cezzar İnşaat Grubu Tarafından yıkımına başlanmıştı.
Bafra’nın en eski iş-hanı olma özelliğini elinde bulunduran Cumhuriyet Meydanı, Çarşı Camii karşısındaki Vakıf İş-Hanı’nın yıkım çalışmaları başlanırken, bazı vatandaşlar ise yıkımdan son görüntü ve fotoğraf alma telaşına düştü.Eski Bafra Vakıf İşhanının ykımı sırasında ortaya savaştaki binaların görüntüsünü anımsattı.Vatandaşlar gerçekten bu Jojobet bina hem iyi olayan görüntüsünden dolayı,hem de depreme dayanıklı olmadığından dolayı yetkililerin yıkım kararı almaları tam isabet olmuş.

Bafra Vakıf İş-Hanı’nın eski oluşu, bina’nın yaşlanmış olmasından dolayı, yıkım kararı alınmıştı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü yıkılan bina’nın yerine, yenisinin yapılacağı ve daha modern ve güzel bir görüntüye sahip olacağını vurguladılar.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.