HaberOvasi.Com

Bafralı işadamlarından Suriyeli Doktora destek

GÜNDEM

Bafra'nın önemli iş adamlarından Aydın Akkurt ve Veysel Özkök, Suriye'de savaştan kaçıp, Bafra'ya yerleşen diş doktoru Abdullah Aziz'i evinde ziyaret ederek Bafralılara yardım çağrısında bulundular.

 ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR 7 çocuğu olan ve 3 çocuğunun halen Suriye'de çatışmada olduğunu söyleyen Abdullah Aziz'in oturacak minderleri bile olmadığını söyleyen Bafralı iş adamı Aydın Akkurt;'Böylesine zor günlerde bu kardeşlerimizin yanlız olmadıklarını hissettirmek çok önemli. Dün ülkesinde saygın bir diş doktoru olan Abdullah bey kardeşimiz ve ailesi yardıma muhtaç durumda. Bafralı hemşehrilerimizi bu aileye sahip çıkmaya, hiç olmazsa onlara uzanacak yardım eliyle acılarını bir nebze olsun hafifletmeye Pinbahis davet ediyorum' dedi.
ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANIDIR

Özkök ise ailenin içinde bulunduğu durumdan çok etkilendiğini, birlik ve beraberlik ruhunun böylesine zor günlerde daha da anlam kazanacağını söyledi. 7 çocuğundan 3'ünün halen Suriye topraklarında savaştıklarını belirten Özkök;'Şimdi dayanışma zamanı. Güzel Baframızın insanları öyle inanıyorum ki yapacakları yardımlarla doktorumuza sahip çıkacaklardır. Özellikle soğuk kış şartlarında ailesini ayakta tutmaya çalışan doktorumuza hep birlikte sahip çıkalım. Onlara yalnız olmadıklarını Bafralılar olarak hep birlikte gösterelim.' diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.