HaberOvasi.Com

İş Adamı Muratoğlu Safını İYİ Parti`den yana Belirledi

ÖZEL HABER

Bafra Genç İşadamları Derneği kurucu başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU Siyasette safını belirledi.

 Bafra Genç İşadamları Derneği kurucu başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU Siyasette safını belirledi.

Geçtiğimiz günlerde, Ömer SÜSLÜ Başkanlığında Samsun`da bir Otel’de İYİ Parti Samsun Kurucu İl Yönetimi ve kurucu ilçe başkanları basına tek tek tanıtıldı.
Bafra Genç İşadamları Kurucu Başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU, Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Olarak Siyasette safını Belirlemiş oldu.

Bafra Siyasi Kulislerinde MURATOĞLU`NUN Başkanlık yaptığı dönemlerde devamlı adı gündemden düşmüyordu. Bafra Belediye başkan adaylığı, Bafra Ticaret odası Başkanlığı, hatta milletvekilliğine hazırlanıyor şeklinde konuşuluyordu.

MURATOĞLU siyasette Akşener saflarına nasıl geçtiği kimlerin desteği olduğu merak konusu olurken bir kısım siyasetciler ise hiçbir Meral Akşener programına katılmadan nasıl kurucu il yönetiminde Bafra`yı temsil ediyor şeklinde konuşuluyor. İyi Parti İlçe Başkanlığı Kurucu Başkanlığında da adı dolaşan MURATOĞLU son anda İlçe başkanlığı onaylanmamış, yerine İYİ Parti Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirilmiş. Bafra Ticaret Odası Meclis Başkanı, İş Kadını Nur Aydıner Meral`ında desteklediği siyasi kulislerde konuşuluyor.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.