HaberOvasi.Com

Bırakın Kızlar Okusun Projesi Samsun' da Tanıtıldı

SAMSUN HABER

Bu amaçla Safiye Samyeli' nin hazırladığı; 306 sayfalık " Bırakın Kızlar Okusun " adı bir şiir antolojisi yayınlandı.

Denizli' de ikamet eden; KültürBakanlığı Halk Şairi Safiye SAMYELİ' nin , " Uluslarası " Al Eline Bir Kalem, Bir Şiir, Bir Kitap da Sen Gönder " Bırakın Kızlar Okusun " Projesi, tüm Türkiye ve dış ülkelerde ses getirdi.

Bu amaçla Safiye Samyeli' nin hazırladığı; 306 sayfalık " Bırakın Kızlar Okusun " adı bir şiir antolojisi yayınlandı.

Antolojiye; Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve Bafra Özel Atom Karıncalar Anaokulu Müdürü Oktay ZERRİN de Samsun ve Bafra' yı temsilen" Kızlarımız Okusun " adlı bir şiiriyle katılarak projeye destek verdi.

Safiye Samyeli ayrıca bu anlamlı projenin Samsun Basını' nda duyurulmasını sağlayan Oktay Zerrin' e teşekkür etti.

Yine; 26 Ocak 2020 Pazar günü, Samsun Atakum Halk EğtimMerkezi' nin alt katındaki Salon2' de düzenlenen biir etkinlikte de " Safiye Samyeli' nin yayınladığı ve 277 şiirin yer aldığı " Bırakın Kızlar Okusun " adlı antolojiden 2 şiir seslendirildi.

Safiye Samyeli' ne ait " Feryat " adlı şiiri; Samsunlu şair Emine Altın; " Kızlarımız Okusun " adlı şiiri ise, Bafralı ve Atakum' da ikamet eden şair Oktay Zerrin de kendi yazdığı şiirini seslendirdi.

Safiye Samyeli, ilerde bu projeyle ilgili bir etkinliği de Samsun' da düzenlemek istediğini belirtip Antolojiyi ve projeyi tanıtmakta emeği geçenlere ve Samsun Basını' na teşekkür etti.

Haber Merkezi- Samsun

Yorumlar (1)

Safiye Samyeli 4 Yıl Önce

Kıymetli Oktay hocam, projemizin başladığı günden bu yana Bizlerden desteğinizi esirfemediğiniz için, tüm dünya kızları ve Ekip arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşAllah en kısa sürede Samsun da görüşmek umudu ile saygılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.