HaberOvasi.Com

Enerji Bir Senden anlamlı yemek

SAMSUN HABER

Enerji Bir Sen Yeşilırmak Şubesi üyelerine DSİ 7.Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayanlara yemek düzenledi.

Yemeğe Memur Sen İl Başkanı Necdet GÜNEYSU, Şube Başkanı Selahattin ÖZTÜRK ve Bölge Temsilcisi Kenan ÖZTÜRK’de katıldı.

Şube Başkanı Selahattin ÖZTÜRK yemeğe katılan bayanlara teşekkür ederek lale çiçeği hediye etti. Yemekte konuşma yapan Memur Sen İl başkanı Necdet GÜNEYSU kadınların sosyal yaşamdaki konumundan söz etti.

“Günümüzde kadınlar sosyal yaşamda nedense arka planda gösteriliyor gibi. Bize göre sendikal mücadelede bayanların Nerobet olmaması dahi önemli bir eksikliktir. Ancak artık Memur Senin yetkili olduğu dönemden sonra çalışan kadınlarımızın hak ve özgürlüklerinde önemli kazanımlar olmuştur. Doğum öncesi ve sonrası izinler ve süt izinlerinin artırılması, kamu kurum ve kuruluşlarında kreşlerin açılmasında kadın kamu çalışanlarıyla ilgili önemli kazanımlar elde edilmiştir. Kadınlarımız Türk kadını anlayışına göre değerlendirilmeli ve başka medeniyetlerle kadınlarımızın kıyaslanmamalıdır. Geçmişten kalan gelenek ve göreneklerimiz içerisinde kadın hakları dikkate alınmalıdır. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, kadınlarımıza sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.” dedi.

İl Başkanı GÜNEYSU yemek sonrası bayanlardan gelen soruları cevaplandırdı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.