HaberOvasi.Com

Fatih Türkel Adaylığını açıkladı

SAMSUN HABER

CHP İlkadım eski Başkanı Fatih Türkel CHP İl Başkanlığı  binasında partililerinde katıldığı toplantıda İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

CHP İlkadım eski Başkanı Fatih Türkel, CHP İl Başkanlığı binasında partililerinde katıldığı toplantıda İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Türkel, partililere seslendiği konuşmasında “Yoğun hava muhalefeti nedeniyle yanımızda olamayan arkadaşlarımız var. Gönüllerimiz o arkadaşlarımız ile birlikte. Partimiz için yıllarca emek verdik. Her kademede hizmet ve görev aşkıyla çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğim. CHP’nin ilelebet önderi ve lideri Mustafa kemal Atatürk’tür. Sarı saçlının liderliğinde iktidara yürümek için Samsun’dan İl Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. 14.700 üyesi ile Karadeniz’in en büyük teşkilatının olduğu Samsun’dan iktidara yürümeyi taahhüt ediyorum” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbafraadmin%2Fvideos%2F574166569800500%2F&show_text=0&width=267
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.