HaberOvasi.Com

İyi Parti Samsun Tüyap Mobilya Fuar'ında

SAMSUN HABER

İYİ Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanları Tüyap Mobilya Fuar Çıkarması

İyi parti Samsun İl teşkilatı , İl Başkanı Hasan Aksoy , İl Başkan yardımcıları ve 15 İlçe Başkanı ile Tüyap Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarını ziyaret etti .

Fuara katılan Firma yetkilileri ile görüşen ve son ekonomik durumun üretim ve pazarlama üzerindeki olumsuz etkileri konusunda değerlendirme yapan , katılımcıları dinleyen ve ortak çözüm için İl Başkanlığına davet eden Başkan Hasan Aksoy ; fuarların yüksek katılım ücretlerine rağmen talep görmesi ve katılımcıların çıtayı önceki yıllara göre daha da yükseltmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi .

Artan maliyetlere rağmen üretmek ve risk almaktan çekinmeyen firma sahiplerine teşekkür ederek, üreten yatırım yapan müteşşebislerin sıkıntılarına hükümetin de kulak tıkamaması ve gerekli kolaylıkları sağlaması gerektiğini ifade etti .

Samsun da fuar haricinde sürekli gezilebilecek ve alışveriş yapılabilecek sanayiden uzak bir mobilya satış merkezinin de acil olarak hayata geçirilmesi gerektiği üzerinde firma sahipleri ile ortak mutabakata varıldı ve Hasan Aksoy bu konuda gereken desteğin her zaman verileceği konusunda söz verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.