HaberOvasi.Com

Şen Ola Samsunspor Şen Ola!

SAMSUN HABER

İşte bunca zamandır; özlemini çektiğimiz; Süper Lig için, eşi bulunulmaz bir fırsat geçti elimize ! Aslında fırsat değil; gerçek bir çalışmanın, inancın, başarını ve çifte şampiyonluğun ayak seseri bunlar !

İşte bunca zamandır; özlemini çektiğimiz; Süper Lig için, eşi bulunulmaz bir fırsat geçti elimize ! Aslında fırsat değil; gerçek bir çalışmanın, inancın, başarını ve çifte şampiyonluğun ayak seseri bunlar !

Samsun ilimizin güzide futbol takımı; Yılport Samsunspor' umuz, hakettiği Süper Lig öncesi, PTT 1. Lig' e, 73 puan; TFF' nin de ligleri tescil etmesiyle; 2. Lig Beyaz Grup' tan Şampiyon olarak yüseldi.

Bu öyle küçümsenecek bir şey değil ! Bu; takım olmanın, bu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam' ın, bu Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın, bu Yönetim' in, bu futbolcuların ve bu "A Kalite " Samsunspor taraftarlarının haklı ve büyük, anlamlı bir başarısıdır.

Zaten; futbol tarihinde; Süper Lig' de mücadele etmiş; dört büyüklere çeşitli mağlubiyetler tattırmış bir takım Samsunspor. Hele hele; kaliteli futbolculardan oluşan bir takım kuran ve bu takımla, en yakın rakibi Manisa FK Spor Kulübü' ne 10 panlık ( 73 ) fark atan, başarılı ve gurur verici bir takımdır Samsunspor.

Tabi ki; böyle bir takımın başarısında pay sahibi olanları, yukarda zikrettim. Bana göre; bu takımda, A' dan Z' ye kadar, hatta malzemecisinden çaycısına, tüm emeği geçenlerin imzası var bu başarıda.

Şimdi ilk hedef; 1. Lig, ardından da asıl olmamız gereken Süper Lig' dir ki; bizim bunu da başaracak potansiyelimiz vardır. Ayrıca yeni yapılacak olan ve yurt içi ve yurt dışı transferler de ses getirecek ve herkes, tümTürkiye, hatta Avrupa Şampiyon YılportSamsunspor' u ayakta alkışlayacaktır.

Bundan hiç şüphemiz yoktur. Bugünden itibaren, çalışmalar bir an önce başlamalı ve takıma yeni ve taze kanlar aşılanmalıdır ki; bunu da zaten yönetim uzun bir zamandır araştırmakta olup, olumlu sonuçları mutlaka yeri geldiğinde açıklanacaktır.

Yıport Samsunsor' umuza, 1. Lig hayırlı olsun, Oradan da inşallah; yine Şampiyon olarak Süper Lig' e yükseleceğiz.

Zira Kulüp Başanı' mızın adı YÜKSEL, soyadı YILDIRIM !Yâni Yılport Samsunspor; Süper Lig' e, YILDIRIM gibi YÜKSEL" ecektir inşallah !

Samsunspor' un gerek 55. yaşını gerekse de Şampiyonluğunu yürekten kutlarım.

"ŞEN OLA sAMSUNSPOR, ŞEN OLA ! "

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.