HaberOvasi.Com

Zafer Teke İstifa Etti

SAMSUN HABER

Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL) ekiplerinden 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Zafer Teke Playy offlarda Bölgesel Bal Ligine yükselme  4. maçında kendi sahasında 2-1 önde olduğu maçta rakibine 3-2 yenilmesinin ardından görevinden istifa etti.

Samsun Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor yaprak dökümü devam ediyor hafta içi Termespor maçı öncesi Kulüp başkanı Fatih Yıldız' ın istifasından sonra şimdi de Termespor maçında sonraTeknik Direktör Zafer Teke görevinden istifa etti 

2021 - 2022 Süper Amatör sezonuna yeni umutlarla başlayan 1930 Bafraspor Takımı Zafer Teke' ye emanet etmişti. 

Alınan mağlubiyet sonrası Zafer Teke kendi sosyal medya hesabında bu gün itibarıyla 1930 Bafraspor Teknik Direktörlük görevinden istifa ettiğini ayrıldığını duyurdu. Asıl bu kararı Playy offa kaldıktan sonra aldığını ama sürecin buraya kadar geldiğini bundan sonra bu görevden ayrıldığını belirten bu zor kararı aslında Playy - offa çıktığımızda vermiştim. Yönetime de söylemiştim. Ama onlar kabul etmedi görevinin başında ol diye destek verdiler.Çok Teşekkür ediyorum. Ama bundan sonra artık olamayacağını kendilerine ilettim.

Teke, Bafraspor diye bir şey olmazdı. Yardımcı antrenör hocam Mustafa Kurt ile ben ne sıkıntılarla bu günlere geldik ama başaramadık büyük Bafraspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Onlarda şu kötü günlerde Bafraspor' a destek oldular herkes hakkını helal etsin. Bizler gidiciyiz ama Bafraspor her zaman kalıcıdır. 


Bundan sonrada dışırıda da olsam Bafraspor benim yaşam bicimimdir tekrar her kese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.