HaberOvasi.Com
2016-05-05 01:59:04

Şiir sanat şöleni Başlıyor..

Fatma Hatun ESEN

fatmahatunesen@hotmail.com 05 Mayıs 2016, 01:59

Bafra Musiki Derneği Şiir Kulübü olarak düzenlediğimiz , “ Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Uluslar arası 5. Şiir Şöleni ve Sanat Günleri etkinliğimiz 14-18 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu yıl etkinliğimize Bulgaristan , Hindistan, Azerbaycan , İran, Doğu Türkistan,Mısır , Kazakistan , Türkmenistan , Özbekistan , Kıbrıs , Suriye ve Makedonya’dan şair,yazar, akademisyen, ses sanatçıları ve ressamlar İle birlikte yurtiçinden şairlerimiz katılacaktır .

Her yıl farklı değerler katarak zenginleştirmek amacında olduğumuz etkinliğimizin , geçen yıl hazırladığımız “ Fotoğraflarla Bafra “ konulu sergisi ile birlikte bu yıl , Neyzen Tevfik Kolaylı portre karikatürleri sergisi ve Kıbrıs resimleri sergisi düzenlenecektir .Neyzen Tevfik Kolaylı, Bafra’mızın ve edebiyat dünyasının en önemli değerlerinden biridir . Bizler de onu, soyadını taşıdığı Kolay Beldemizde özel bir program ile anacağız. 

Etkinliğimiz önemli bir amacı da ,yurtiçi ve yurtdışı katılımcılarımız ile yapacağımız kültürel, sanat ve edebiyat paylaşımının yanında , Bafra’nın sanatsal , sosyal ve kültürel yaşamı ile doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtmaktır.

“ Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Uluslar arası 5. Şiir Şöleni ve Sanat Günleri “ nin, Bafra’mıza ve tüm misafirlerimize kalıcı dostluklar ve olumlu değerler kazandırmasını diliyoruz.

Tüm sanatsever dostlarla buluşmak dileğiyle …

Hoş kalın .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.