HaberOvasi.Com

Samsunspor' Da Asparagas Transfer Haberleri!

SPOR

Yazar Oktay Zerrin "Samsunspor' un resmî bir sayfası var; yöneticileri var, transferle görevli sorumluları var, Teknik bir direktör, işbilir ve cesur bir başkanı var ama bu kişiler resmî açıklama yapmadan bir bakıyoruz, gazetelerde boy boy transfer fotoğrafları !

Arkadaş; her Allah' ın günü gazetlerde, internet haber sitelerinde bir sürü transfer haberleri okuyoruz ! Okuyoruz da mübarekler çoğu dolduruş, yalan veya belgeye dayanmayan habErler ki bizer bu tür haberlere asparagas haber diyoruz !

Sadece Samsunspor ile ilgili değil; Süper Lig ve 1.Lig ile diğer liglerde de bu tür asparagas haberleri okumaktan artık bizlere gına geldi !Tabi bunların içesinde doğru olanları da yok değil !

Oysa Samsunspor' un resmî bir sayfası var; yöneticileri var, transferle görevli sorumluları var, Teknik bir direktör, işbilir ve cesur bir başkanı var ama bu kişiler resmî açıklama yapmadan bir bakıyoruz, gazetelerde boy boy transfer fotoğrafları !

Samsunspor şu futbolcu için anlaştı, imzaya hazır, bomba transferler yolda gibi yetkili ağızlardan ve kulüpten resmî br açıklama gelmeden şahsî yorumlar ve asparagas transfer haberleri !

Biz trasferlere karşı değiliz ama varsa bir veya birden fazla transfer; bunu ilk açıklamak da kulübe ve yetkili ağızlara düşer ! Öyle ki bir bakıyoruz kulüpten " yalanlama, ilgisiz ve kulaktan duyma " transfer haberleri yâni asparagas haberler !

O nedenle; zaten transfer komitesi aylardır; yüzlerce aday futbolcuyu izlediğini, bunlardan 50 kadarını izlemeye aldığını ve bu sayının daha da azaltılarak kesin transferlerin yapılacağını okuduk gazetelerde ve internet haber sitelrinde.

Hatta; Kulüp Başkaı, sayın YILDIRIM ile Tekik direktör SAĞLAM ve sayın AZTOPAL, 8 yeni transfer için çalışmaların devam ettiği yönünde spor basınında bu tür haberler okuduk. En kısa sürede;dilerim en faydalı transferler gerekleştirirlir ve Yılport Samsunspor, yükseldiği 1. Lig' de de şampiyon olarak SüperLig' e çıkar.

Bizler inanıyoruz ve güveniyoruz ki; yeni yapılacak transferlerle; Samsunspor gerçeği bir kez daha yurt ve dünya çapında ses getirecek ve o şerefli, asil armalı forma; sevgiyle, başarıyla Samsun' umuzu en iyi şekilde temsil edecektir. Hoşgeldin Şampiyon !

Saygılarımla.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.