banner798
Cadde taraftar gurubu AYAĞA kalkın diye diğer taraftar gurubunu ayağa kalkmaya davet ederken tribünleri gözlemlemeye çalıştım. Ve baktım ki hiç kimsenin pek umurunda değildi.Çünkü hiç kimse inanmıyordu ve haksızda değillerdi,maalesef  yıllardır yaşanan son maç sendromlarından birini daha yaşamak istemiyorlardı.Fakat ZİHNİ BAŞKAN tek başına ayağa kalkınca herkes Zihni başkana duyduğu saygı gereği ayağa kalkarak taraftarın isteğine cevap vermiş oldu.Ama ikinci defasında ki ayağa kalkış ZİHNİ başkanımızın inanmışlığının ifadesi olarak algılandı ve dalga dalga tribünlere yayıldı.

Kolay değildi tabi bu şampiyonluk, daha 3 hafta öncesine kadar çok büyük hasar almış ve bütün motivasyonumuz bitmişti. Aldığı maaşı hak etmeyen birçok  insanın yarattığı tahribatlar kolay giderilecek cinsten değildi.Eş dost ilişkilerinin bir çok maça damga vurduğunu ve aldığımız ağır iç saha mağlubiyetlerini düşünürsek hakikaten olanaksız dediğimiz tabloyu değiştirdik ve şampiyon olduk.

Bu şampiyonluğu gerektiği gibi kutlayalım ama geçen sezon içerisinde bu kulübe emeği geçenleri kutlamak lazım derken, sanki emeği varmış gibi davrananları da eleştiriyorum. Sezon başından bu tarafa idmanları ve çift kale maçlarımızı takip ederek sizlere aktarmaya çalıştım ve yaptığımız maç eleştirilerinde bazen tepki aldık ama hiçbir şekilde etki altına alınarak yazı yazmadım.

Bu takım doğru dürüst çalışmıyor ve işine saygı duymuyor dediğimde aynen doğru idi ve şu anda bile aynı duyguyu taşıyorum. Bafra’da bütün spor adamlarımızın da ortak görüşü budur. Bafraspor’u bir futbol kulübü değil PARA çekilen BANKAMATİK kuyruğunda duran kişiler gibi davrandılar.

Belki beni eleştirecekler ve kızacaklardır ama ben, Eğer zorunluluklar olmasa maça çıkmak dahi istemeyen bir guruptu. Neyse her şey bir yana şampiyon olduğumuz için mutlu olalım ama gerçek şampiyon Zihni başkana teşekkür etmeyi de unutmamalıyız.

ASIL MESELE BUNDAN SONRA BAŞLIYOR.

Şu anda belki hatırlatmanın yeri değildir ama zamanın çok çabuk geçtiğini düşünürsek faydalı olacaktır diyorum. Önümüzdeki sezon işimizin 3 ligde çok zor olacağını düşünürsek göreve gelecek yeni yöneticilerimizin de lig statüsünü çok iyi inceleyerek ayağını yorganına göre ayarlamalıdır. Hatta düşünenler şimdiden alt yapısını oluşturmalıdır.

Şampiyonluk hepimize ve çok isteyen BAŞKAN Hüseyin Çamaş’a ve yöneticilerimize tebrikler derken gerçek şampiyon olan Başkanımızla tartarı da unutmamak lazım diye düşünüyorum. SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.