banner867
 1930 Bafraspor olarak ligin ikinci yarısına başladığımızda fikstür avantajınıda düşünerek son
İki maça kalmadan bu işi bitirmeliyiz diye düşünmüştük.Ve öyle de oldu.Fakat peşimizdeki takımların vereceği ikincilik mücadelesinin bu denli çekişmeli geçmesini düşünmediğimiz gibi ikisininde Trabzon takımları olacağını düşünemezdik.
 
Başlangıçta bizim için hiç önemli olmayan bu durumun yanlış uygulama sonucunda başımıza sıkıntı yaratacağını maalesef hesap edemedik. Düz yurt spormu ,yomraspormu çıkacak.
İlk düşünceniz şöyle olabilir bizim sorunumuz değil kim çıkarsa çıksın diyebilirsiniz. Bende kim çıkarsa çıksın düşüncesinde olmakla birlikte sorunumuz değil kısmına katılmıyorum.
 
PEK ALA SORUNUMUZ OLABİLİR VE OLMA İHTİMALİ BİZİM NE KADAR ADİL VE ADALETLİ DAVRANACAĞIMIZLA İLGİLİDİR.
Adil ve adaletli olmamızın karşı takım tarafından nasıl algılanacağı ve değerlendireceğini göz ardı edersek hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sorunlarla karşılaşabiliriz.
Liderliğimiz garanti olduğu için bizim hedefimiz final maçı olmalıdır ve ona göre bir strajedi belirlemeliyiz. Son yıllarda bozulan imajımızı başkanlarımız ZİHNİ ŞAHİN VE HÜSEYİN ÇAMAŞ sayesinde düzelttik ve bütün kulüplerle ilişkilerimiz sağlıklı hale geldi.
Başkanlarımızın sağladığı bu imajı sudan sebeplerle bozmamalıyız ve adil olmalıyız.
Sedat hoca ve ekibi bu yazımda alınacaklar darılacaklardır, ama ben Bafranın menfaatlerini düşünmek zorundayım. Teknik manada sanki ahkâm kesiyor durumuna düşmek istemem ama düz yurt maçına nasıl çıktık ise Yomra spor maçına da aynı kadro ile çıkarak adaletli davranmak zorundayız.
Adaletli olmamamız durumunda rakip takım tarafından nasıl algılanacağı başımıza sıkıntı açabilir. Aklınızdan ne gibi sorunlar açılabilir diye düşünebilirsiniz. Cevabı basit.
 
1.Kırmızı kart tahrikleri
2. Sakatlıklar
3. Olaylar ve cezalar
 Bizim hedefimiz 5 mayısta ki final maçı olmalıdır.Gerisi hikaye..
Daha önceki yazılarımda futbolun detaylarının ne gibi sıkıntılara yol açacağı konusunda uyarılarda bulunmuştum. Ama maalesef dinletemediğimizi görmekteyim.
Ama bu aşamada adaletli olup haklı bir anlayışı göstermeliyiz.
Sedat hoca ve ekibinden bu yazım için özür diliyor ve benim bu düşünceme saygı ile bakmalarını temenni ediyorum.
Görevimiz tamamlanmış olup son hamlemizi adaletli davranarak bitirmeliyiz.
SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876