Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

18.Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Kızılırmak Sedde Parkında gerçekleşen Sünnet Şölenine Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve eşi Asuman Kılıç, Bafra Emniyet Müdürü Beytullah Zafer, İlçe Jandarma komutan vekili J.Teğmen Hikmet Dursunoğlu,AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Saadet Partisi ilçe Başkanı Mustafa Öcal,Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Alaiddin Domaç, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı NazifeSoruklu, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, sünnet çocukları ile aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan sünnet merasiminde Belediye Başkanı Hamit Kılıç katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada;“Belediyemiz tarafından bu yıl 18’incisini düzenlediğimiz Sünnet Şölenimizi Sedde parkımızda ilk kez yapıyoruz. Sünnet çocuklarımızın ve alilerimizin hayatlarındaki en önemli aşamalardan biridir. Bizler her fırsatta ve şartta gönül belediyeciliğinin örneklerini sunmaya gayret gösteriyoruz. Bunu hep birlikte el ele verip gerçekleştiriyoruz. Sünnet olan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi yineliyor, kıymetli ailelerine mürüvvetlerini görmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakamı Cevdet ErtürkmenBafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Alaiddin Domaç’a organizasyona verilen destek nedeniyle teşekkür plaketiverdi. Kaymakam Ertürkmen, “Sünnet olan çocukluklarımızın hayatlarının en mutlu günlerinde bizde o mutluluklarına tanıklık ediyoruz. İnşallah yine ailelerine de Peygamber Efendimizin sünneti olan evlilik mürüvvetlerini de görmek nasip olur” dedi.

Sünnet Şöleninde daha sonra geleneksel tiyatro sanatçısı, Kültür ve Turizm Bakanlığı kukla ve Karagöz alanında somut olmayan kültür miras taşıyıcısı unvanına sahip Bafralı Şafak Yılmaz’ın hazırladığı kukla ve Karagöz gösterisi çocuklar ve katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kukla ve Karagöz sanatçısı Şafak Yılmaz’a plaket takdim etti.

Bafra Belediyesi 18’inci Sünnet Şöleni çocuklara hediye takdimi, ikramlar ve İlçe Müftüsü Necmettin Kayar tarafından edilen dua ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.