Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

1930 Bafraspor'dan Önemli Ziyaretler
banner852

1930 Bafraspor'dan Önemli Ziyaretler

SAMSUN Bölgesi Süper Amatör liginin köklü ekiplerinden 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,  Bafralı İş insanı 1930 Bafraspor eski Başkanlarından Turgut Şahinol Bafra Hal Başkanı Murat Şahin, İyi Parti Bafra Belediye Meclis Üyeleri Fatih Önder Şenol ve İsmail Bekar' ı Kulüp adına ziyaret etti.

Yıldız'ın Kulüp adına ilk ziyareti Bafralı İş insanı ve 1930 Bafraspor eski başkanlarından Turgut Şahinol' u akabinde İyi Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Fatih Önder Şenol' u daha sonra Bafra Hal Başkanı Murat Şahin ile İyi Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi İsmail Bekar' ı yerlerinde ziyaret etti. 

Bu anlamlı ziyaretlerde Yıldız, Kulübün formasını ile 1930 Bafraspor'un logusu olan saati taktim ederken kendilerini  ligin ikinci yarısındaki oynanacak olan  maçlara davet etti.

Ziyaretlerden memnüniyetini dile getiren Bafralı İş insanı 1930  Bafraspor'un eski Başkanlarından  Turgut Şahinol, Hal Başkanı Murat Şahin ve İyi Parti Bafra Belediye Meclis Üyeleri Fatih Önder Şenol ile İsmail Bekar, inşallah o yıl bu yıl olur Efsane 1930 Bafraspor için. Artık bu özleme son verirler, işleri zor çünkü ligin ikinci yarışı çok zorlu geçeceği görülüyor. 

Ama görüyoruz ki ilk devre de olduğu gibi ligin ikinci devresine her maçı final gibi görüyorlar yani iyi motive olmuşlar. İkinci yarı da oynayacak 13 resmî lig maçında ise 1930 Bafraspor'a başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876