Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

1930 Bafraspor Evcispor`u elinden kaçırdı

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun 15. haftasında 1930 Bafraspor kendi  sahasın da konuk ettiği  ligin ikinci sırasın da yer alan Terme Evcispor ile hakemin damgasını vurduğu maçta Başaran ile Sönmez' in karşılıklı golleriyle 1 - 1 berabere kaldı.

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun ikinci devresinin 15. haftasın da 1930 Bafraspor saat : 13 : 30' de  Bafra Yeni Şehir Stadyumun da  başlayan maçta ligde ikinci sırada  yer alan Terme Evcispor'u  konuk etti.

YER : BAFRA YENİ ŞEHİR STADYUMU

HAKEMLER : Emrah Acar ?  -  Zelife Sağer ?  -  Ozan Emre İpek * 


GOLLER : 33 Dakika Başaran 1930 Bafraspor 

89 Dakika Penaltı Sönmez Terme Evcispor


SARI KARTLAR :  Cengizhan - Hayati - Başaran 1930 Bafraspor 

Berke - Terme Evcispor 

Kırmızı Kart : 90 + 2 Çift Sarı Karttan Başaran --- 1930 Bafraspor 

1930 BAFRASPOR

Furkan  - Kadir Can - Cengizhan - Turgut (C), Umut - Kerim -  Kader - Alperen - Hayati  - Başaran - Kudret 

Teknik Direktör : Mahmut Topal

Yedekler : Bilal - Tolga   -  - Tolga - Erdal -  Enes - Emre - Celil 


TERME EVCİSPOR

Murat - Ülker - Hüseyin (C)- Oğuz -  Murat - Yunus - Ömer - Berke - Özcan - Sönmez - Emre 

Tek. Direk : Güven Gümüşdağ

Yedekler : Abdülkadir - Mehmet Akif - Görkem - Fikret - Beytullah-

Elazığ ve Malatya ' da 6 . 8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşu ile istiklal marşının ardından başlayan müsabaka da her iki takım da temkinli ve kontrollü başladı.

İlerleyen dakikalar da ev sahibi 1930 Bafraspor rakip kale gol pozisyonlarına girmeye başladı. 1930 Baftaspor 15 dakika da Kadir Can rakip kale içinde iki rakip  futbolcu ile girdiği pozisyonda penaltı bekleyen 1930 Bafraspor burda da orta hakem Emrah Acar'a takıldı. Bu pozisyonda devam kararı sonucu hakem Acar taraftar dan büyük tepki aldı. 1930 Bafraspor 25 dakika da Başaran 28 dakika da Alperenle girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayan taraf olurken. Buna deplasman takımı Terme Evcispor 27 dakika da Beytullah 30 dakika da Hüseyin'le cevap verirken bu sefer gol pozisyonundan yararlanamayan taraftı.

1930 Bafraspor 33 dakika da karşılaşmanın en hareketli ve etkili futbolcusu Alperen' nin asist yaptığı pozisyonu iyi değerlendiren Başaran attığı golle takımını 1 - 0 öne geçirmiş oldu. Bu golden sonra rakip kalede üstünlük kuran 1930 Bafraspor 38 dakika da Alperen'le girdiği gol pozisyonundan son an rakip kale içinden Oğuzhan çıkarmış olduğu pozisyonla gol izni vermedi. Bu gölden sonra her iki takımda gol atamayınca 1930 Bafraspor soyunma odasına 1 - 0 üstün gören ekip oldu.  

İlk yarıda gözden kaçmayan olay ise maçın orta  hakemi Emrah Acar verdiği ve verdiği kararlarla ev sahibi 1930 Bafraspor taraftarı ve yönetiminden tepki ile soyunma odasına girdi.

İkinci yarıya daha hızlı başlayan ev sahibi 1930 Bafraspor 55 dakika  Başaran ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. Rakibine göre daha etkili futbol oynayan 1930 Bafraspor  60 dakika da Alperen' le gol pozisyonundan yararlanamadı. Dakikalar 65 gösterirken Hayati ile bir golden yararlanamayan ev sahibi 1930 Bafraspor oldu. Rakip takip Terme Evcispor ise ender geliştirmiş olduğu ataklardan 75 dakika da Özcan ile gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın orta hakemi Emrah Acar ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da rakip Terme Evcispor yönündeki verdiği  yanlı kararlar devam ederken, bu yönetimi taraftarlardan büyük tepki almaya devam etti. Dakikalar 89 gösterirken Terme Evcispor' a verdiği penaltı atışını iyi değerlendiren Sönmez karşılaşmada durumu 1 - 1 getirdi.

 Bu dakika dan sonra rakip kalede gol arayan ev sahibi 1930 Bafraspor 90 + 2  rakip takımın kontra atağını kesmeye çalışırken rakibine faul yaptığını değerlendirme  sonucu maçın orta saha hakemi Emrah Acar tarafın dan Başaran'a  ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Bu dakikadan sonra her iki ekipte gole muhakıf olamayınca bu zorlu mücadele de 1- 1 beraberlikle sonuçlanmış oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte karşılamanın hakemleri soyunma odasına  taraftarlar tarafından yoğun  protosler içinde tek ederek polis kontrolünde içeri girdiler.

Ligin 15 haftasın da lider Karasamsun ise kendi sahasın da Alaçamspor' a 2 - 1 mağlup olunca ligde 34 puanla liderliğini devam ettirirken, 1930 Bafraspor ise bu beraberlikle puanını 31 yaparken 3 sırada yer aldı. Terme Evcispor ise 1930 Bafraspor dan aldığı 1 puanla puanını 32 yaparken ikinci sıradaki yerini korumuş olurken hafta ise kendi sahasın da konuk edeceği lig lideri Karasamsun maçı ise bir kat daha önemli oldu.

1930 Bafraspor'un ikinci devre de kadrosuna dahil ettiği Bal ligi ekiplerinden  Rize Çayelispor 22 yaşındaki forvet Celil Kurt 75 dakika da Kudretin yerine dahil olurken, yine Bal ligi ekiplerinden Kars 36 spordan 29 yaşındaki stoper Emre Güner de yedek kulübesinde yer aldı.

Karşılaşmaya AK Parti Samsun Millet Vekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz,1930 Bafraspor eski kulüp başkanı Hüseyin Çamaş,  İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Oda Başkanları ve çok sayıda taraftar topluluğu izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.