Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

24 Kasım'da 24 Fidan dikildi
banner852

Samsun Bafra'da,Yeşilyazı Mahallesi Yeşilyazı Ortaokulu 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün anlam ve önemi adına 24 adet ceviz fidanı dikildi.

Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisi Ferhat Fırtına,” Yeşilyazı Mahallesinde bulunan Ortaokulunun bahçesine, 24 Kasım Öğretmenler günü anısına,24 Adet Ceviz fidanın dikimini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yeşilyazı Ortaokulu Okul Müdürü Feyyaz Yörük,Bu proje ile çocuklarımıza sorumluluk duygusunu, üretime katkıyı aşılamak hedeflerimiz arasında olduğunu ,Her yıl 8. Sınıflara ve 5. Sınıflara fidanları emanet edeceklerini ,‘Emanetime iyi bak projesi’ olduğunu belirten Feyyaz Yörük,Tarıma tarımsal üretime dikkat çekmek , ülke ekonomisine katkı sağlamak, kendi kendine yeten bir okul oluşturmak amacıyla bu projeyi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876