Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

24 Kasım Öğretmenler Günü Türk Öğretmeninin şeref günüdür.
banner852

Bu da ancak öğretmenlerimizle mümkün olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde fedakârca, vefakârca ve özverili bir biçimde gayret gösteren, çaba sarf eden öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar.
 

Türk öğretmeni, vatanımızın her yöresinde, her türlü imkânsızlığa ve zorluğa rağmen idealist bir ruhla hizmet etmekte, devletimizin gülen yüzlerinden birisi olarak tüm vatandaşlarımıza ayırım gözetmeksizin yeni ufuklar açmak için gayret göstermektedir.

Türk milleti de, büyük ve köklü Türk medeniyetinin temeline harç katan öğretmenlerine çok şey borçludur. Yedi düvelin işgalinden kurtardığımız vatan topraklarımız, sefalet, fakirlik ve eğitimsizlik ile boğuşurken, Gazi Mustafa Kemal, Türk medeniyetini yeniden yükseltme vazifesini Türk öğretmenlerine vermiş ve ilk tuğlayı “başöğretmen” sıfatıyla bizzat kendisi koymuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anar, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar saygılar sunarım.

Kemal Şahin

Bafra Ülkü Ocakları başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876