Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

30 Ağustos İlkokulu Düşünce Ve Okuma Atölyesi Açıldı
banner852

Programa Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Emniyet Müdürü Süleyman Gökay GÖKDOĞAN,

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, İlçe Tarım Müdürü Ahmet DURSUN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Hasan İRER, Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel AYDIN, yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.


Okul müdürü Süleyman KAPLAN kitap okumanın öğrencilerimizde kültür olarak alıştırmayı ve bu kazanımı vermek için İlkokulun önemli olduğu bu dönemde bu davranışı kazandırmak için kütüphanemizi rengarenk yapıp cazip hale getirerek zeka oyunlarıyla aynı ortamda atölyede buluşturmak istedik, dedi. Daha sonra konuşan,


Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bakanlığımız 2023 vizyonu hedefi doğrultusunda okullarımızda çeşitli alanlarda atölyeler açarak öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız. Bugün de 30 Ağustos İlkokulu’nda kitap ve zeka oyunları birlikte değerlendirerek atölyemizin açılışını yaparak faaliyete geçirmiş olacağız, dedi.
Bafra Kaymakamı Sayın Cevdet ERTÜRKMEN Milli Eğitim Bakanlığının atölye çalışmalarının öğrencilerimizde zeka, kişisel gelişim, el beceri ve sanatlarını ortaya çıkarmakta fırsat verdiği bunu da benimseyerek desteklemekte olduğunu söyledi. Atölye açılışında emeği olan velilere öğretmenlere teşekkür etti.


Bafra Kaymakamı SayınCevdet ERTÜRKMEN, daire amirleri,yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldığı programla “Düşünce ve Okuma Atölyesi” açılışı gerçekleştirildi.
Bafra Kaymakamı Sayın Cevdet ERTÜRKMEN öğrencilerle velilerle sohbet etti.

Okul öğrencisi Göktuğ KAPLAN la satranç gösteri oyunu oynadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876