Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

30. Ağustos zafer bayramı mesajı
banner852

30 Ağustos vatanımızı işgal edenlere karşı, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği eşsiz kurtuluş destanının adıdır.
Şanlı tarihimizin değerli anlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümünü, milletçe idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Tarihi, üstün başarılarla dolu Türk Milletinin övünç abidesi olan 30 Ağustos Zafer’ i, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının ispatıdır. Şüphesiz ki bu büyük zafer, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir ki; Türk milleti, vatanı ve milletinin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, şartlar ne olursa olsun canını seve seve verebilmektedir.

Bu aziz milletin her bireyi; Türk’ün onuru, bağımsızlığı, kutsal toprakları, şanlı bayrağı, vatanı ve milletinin bölünmez bütünlüğü ve huzuru uğrunda, bütün varlığını feda edebilecek yüksek bir karaktere sahiptir.

30 Ağustos zaferimizin 95. Yıl dönümünde mensubu olmakla iftihar ettiğimiz Asil Türk Milletine ve onun gözbebeği kahraman ordumuz TSK. Mensuplarına, şehit ve gazi ailelerimize “Kutlu olsun” dileklerimizi iletiyor başta zaferin mimarı Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarını, vatanımızın bekası uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyoruz.

Zafer Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene…

Mümine ERSİN
Yön. Kur. Başk.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876