Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

7.Ekolojik Yaşam ve Yerel Tohum Şenliği

7.Ekolojik Yaşam ve Yerel Tohum Şenliği Sürmeli Mahallesi'nde Gerçekleştirildi.

Bafra İlçesi Sürmeli Mahallesinde; Bafra Belediyesi ve Sürmeli Mahallesi Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘7.Ekolojik Tohum ve Yerel Tohum Şenliği’ gerçekleştirildi.

Sürmeli Mahallesindeki etkinlikte Sürder Başkanı Aşire Yılmaz, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ve Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen konuşma yaptı.Açılış konuşmalarının ardından Samsun,Tokat,Amasya,Ordu,İzmir,Muğla Manisa ve İstanbul İllerinden etkinliğe katılan ata tohumları üreticileri, tohumlarını takas ettiler. Etkinliğe gelen konuklarımız Ata tohumları ve organik ürünleri satıldığı stantları gezdiler.

Bu güzel etkinliğe Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan KIRCALI,CHP Milletvekili Neslihan HANCIOĞLU,Oda Başkanları, Daire Amirleri, ilçe dışından gelen misafirler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Gelerek bizleri onurlandıran ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.