Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

ABD DESTEKLİ BİR PROJE GELİYOR...
banner852

ABD destekli dedik fakat gerçekte dünya projelerinin hepsi İngiltereden çıkar. İngiltere komutandır, abd onun jandarması, İsrail ise bu pis ilişkinin gayrımeşru çocuğudur. Dünyanın her yerini sömürdüğü için ingiltereye "Güneş'in Batmadığı imparatorluk " denir.

İngilterenin en büyük düşmanı müslümanlık, en büyük broblemi ise Müslüman Türk'lerdir. Problemin çözebilmesi için ilk önce Türklerin Müslümanlık ile arasının bozulması gerekir. Bunun için de Türk ve Arap'ın birbirinden nefret etmesi gerekir. Özal'ın bir roportajda söylediklerini hatırlarsınız, Arap ülkelerinde Osmanlı adına yöneticilik yapanlara İngilizler büyük paralar aktarmışlar, "Arap ileri gelenlerinin kızları alı koyulup, taciz edilip geri bırakılacak" denmiş. Paşalar da bu görevi layıkıyla yerinegetirdi demişti. Araplar da Osmanlı'dan nefret etmeye başlamış ve oyun başlamış. Sonrası bildiğimiz konular...
Gelelim bizim konumuza.

Sayın Genel Başkanımız şu konuya önemle dikkat çekmekte ve bu konunun Ülkücüler tarafından çok dikkatli okunması gerektiğinin altını çizmektedir.
OLAĞAN ÜSTÜ KURULTAY İSTENEN TARİHLERE BAKIN, BİR DE O TARİHLERDE TÜRKİYE DE STRATEJİK NELER OLMUŞ ONA BAKIN.
Milliyetçi Hareket Partisi yabancı güçlerin BİR numaralı problemi olduğundan, yapmak istediklerini yapmadan önce hep Mhp yi karıştırmaya çalismislardir. Ülkücülerin bu yüzden daha fazla uyanık olmasi gerekmektedir. Bir önceki yazımızda bahsettiğimiz MHP bu ülkenin yapı taşıdır koruyucu meleğidir sözleri, yazımızı süs!emek için değil, gerçekten bunun böyle olduğu ispatlandığı için yazılmıştır.

Abd den geldikten sonra mağduriyet ile iktidara geçenleri hatırlıyoruz. Aynı sıra ve senaryo ile bir başkasının gelmek istemesini neden çözemiyoruz? Biz kulaklarını ve gözlerini kapatanlara seslenmiyoruz. Biz, bu davaya, millete, devlete gönül vermiş kızgın ama iyi niyetli ülküdaşlarımıza sesleniyoruz.
Cennet mekan Başbuğmuzun dediği gibi.

ÜLKÜCÜNÜN YERİ Milliyetçi Hareket Partisi' DİR

Kavgamız da beraber

Sevgimiz de beraber olsun Ülküdaşım.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Milliyetçi Hareket Partisi
Bafra ilçe Başkanlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876