Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’in 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Yurduseven mesajında, “19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'dan başlayan bağımsızlık hareketi, birlik ve dayanışma ruhuyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayıldı ve milli mücadelemiz zaferle sonuçlandı. Verilen büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Türk Restbet gençliğine armağan ve emanet edildi. Bugüne anlam katan gençlerimize, ecdadımızın bu vatan topraklarını korumak için yaptığı fedakarlıkları göstererek, ecdatları ile gurur duymalarını ve bize bıraktıkları mirasa en güzel şekilde sahip çıkmalarını sağlamamız gerekir. Geleceği Türk gençliği aydınlatacak ve gelecek gençliğin ellerinde yükselecektir.

Gençlerimiz atacakları doğru ve kararlı adımlarıyla Türkiye'yi geleceğe taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.