Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner867

Ak Parti'de Mahalle ve Köylerde Eğitim
banner852

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 26 Haziran Pazar günü Samsun'da "Teşkilat Akademisi Mahalle" eğitim programı düzenleniyor. Bu hafta sonu Samsun'un da aralarında yer aldığı 14 ilde gerçekleştirilecek olan eğitim programına mahalle başkanları ve yönetimleri katılıyor. Samsun'da tüm mahalle ve köy yönetimlerine yönelik yapılacak olan eğitim programları belirlenen 4 merkez olan Atakum, Çarşamba, Bafra ve Havza ilçelerinde yaklaşık 4 bin teşkilat mensubunun katılımı ile gerçekleştirilecek. Eğitim programında teşkilatçılık: tecrübe paylaşımı, siyasal iletişim ve yeni medya, kişisel gelişim: etkili iletişim ile motivasyon konulu dersler veriliyor.  Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yanı sıra Zafer Şahin, Muhammet Alpkent, Erol Kaya, Çağatay Yetik, Hikmet Genç, Abdurrahman Uzun ve Şaban Kızıldağ'ın konuşmacı olarak yer alacağı eğitim programı 1 gün sürecek. 


AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, yaptığı açıklamada, "AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sn. Mustafa Şen'in katılımıyla Kasım ayında Samsun'da il ve ilçe yöneticilerimize yönelik eğitim programı gerçekleştirmiştik. 26 Haziran Pazar günü ise mahalle başkanlarımız ve yönetimlerine yönelik eğitim programı düzenliyoruz. Eğitim programlarına çok büyük önem veriyoruz. 2023'e hazırlandığımız bu süreçte teşkilatımızın motivasyonunun ve enerjisinin çok daha üst seviyede olması noktasında eğitim programları son derece önemli. Samsun teşkilatı olarak heyecan, azim, inanç ve gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreci de gece gündüz çalışarak değerlendireceğiz. Teşkilatımız için son derece verimli olan eğitim programları nedeniyle Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Şen'e teşekkür ediyorum" dedi. 


Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı, 81 ilde kapsayacak şekilde yaklaşık 135 farklı lokasyonda gerçekleştiriliyor. Program neticesinde toplam 120.615 mahalle yönetimi ve 18.206 köy temsilcisi olmak üzere toplam 138.821 Mahalle/Köy yönetimlerine eğitim verilmesi hedeflendi. Eğitimlerde 7. hafta bu hafta sonu programlarla tamamlanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876