Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Romanya
banner798

Alkanlar Grup yeni bir sektöre imza attı.

Uzun zamandır tekstil sektöründe aktif olan Alkanlar grup 0-16 yaş grupta imalat ve perakende satış için ilk mağazasını Erdem Bebe İç Giyim olarak açılışını yaptı.

Alkanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ERDEM ‘’Uzun zamandır farklı şehirlerde tekstil işi ile ilgileniyoruz. Ekonominin daraldığı şu günlerde halkımız bebek ve çocuk giyimi daha uygun fiyatlara alsın diye aradan aracıları çıkartarak kendi imalatımız olan ürünleri satışa sunmak amacıyla Erdem Bebe İç Giyimi açtık.  0-16 yaş grubunda belli başlı markalar mevcut ve müşteriler bu markalara dünyanın parasını ödemek zorunda kalıyor. Dolayısıyla 0-16 yaş grubu hem riskli hem de müşterilerin alış veriş yaparken zorlandıkları bir gruptur. Biz de bu grubun imalatını ve hatta perakende satışını yapmak için ilk mağazamızı açtık. Ürünlerimiz, kaliteden ödün vermeden müşterilerimizin memnuniyeti ve çocuklarımızın rahatlığı baz alınarak üretildi. Samsun başta olmak üzere farklı şehirlerde, Erdem Bebe İç Giyim olarak mağazalarımız açılacak ve ürettiğimiz ürünlerin satışını yapacağız’’ dedi.

Bafra’da anne ve anne adaylarının tercih ettiği tüm ürünleri bünyesinde barındıran Erdem Bebe İç Giyim’de hastane çıkışları, 0 -16 yaş grubu ve iç giyimde tüm çeşitleri bulabileceksiniz. Kendi imalatının yanı sıra açılışa özel indirimlerinde yer aldığı mağaza 100. Yıl Bulvarı Alkanlar55 Doğalgaz Mühendislik yanında yer almaktadır.

Açılışa özel indirimlerinde uygulandığını belirten Erdem; ‘’Bir süre açılışa özel indirimlerimiz devam edecek tüm halkımız bu özel indirimlerden faydalansın istiyoruz. Anne ve anne adaylarını mağazamıza bekliyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.