Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

AMAÇ, FARKINDALIK OLUŞTURMAK

BAFRA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ' NDE LÖSEMİ PANOSU ve ETKİNLİKLERİ

Tüm yurt genelinde uygulanan, etkinlik, poje gibi konularla gündeme gelen 02- 08 Kasım Lösemi Haftası kapamında; Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi de, okulda bir Lösemi Panosu hazırlIğı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Okulun internet sayfasından, konuyla ilgili olarak yapılan açıklama ise şöyle:

AMAÇ, FARKINDALIK OLUŞTURMAK

" Lösemili çocukların yaşadıklarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına; okulumuzda Şule MURTEZAOĞLU tarafından yürütülen ' The Value Of Values ' ( Değerlerin Değeri ) ve Mehtap AKGÜL tarafından yürütülen ' Öğrenci Koçluğu ' e Twinning projeleri kapsamında, okulumuzda etkinlik ve program gerçekleştirildi.

PANO HAZIRLANDI, MASKELER TAKILDI

Lösemi Haftası ile ilgili pano hazırlandı. Öğrenciler ve öğretmenler, farkındalık oluşturmak için maskelerini ve turuncu kurdelelerini taktılar.

TEK İHTİYAÇ SEVGİ

e Twinning kulüp öğrencileri tarafından; pankartlarla sınıflar dolaşılarak, löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığı, tek ihtiyacının sevgi olduğu vurgulandı.

Okulumuz idaresi ve öğretmenleri de etkinliğe destek oldular. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.