Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Amatör Spor Haftası etkinliği
banner852

3-9 Ekim Amatör Spor Haftası etkinliği Bafra’da yapılan etkinliklerle kutlandı.

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen program bu yılda yürüyüşle yapıldı.

Program açılışında konuşma yapan Bafta Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak; "3-9 Ekim tarihlerinde her yıl 'Amatör Spor Haftası' kutlanmaktadır.  Gençlerimizi spora alıştırmak,  beden sağlığını zinde tutumak hem de fiziki olarak sağlıklı bir yapıya kavuşmuşturmak olduğunu belirtti.

İyi bir ruh haliyle geleceğe taşınmış olur ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştığını söyleyen Osman Şenocak ;" Ben spor kulüp başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine spora, gençliğimize ve geleceğimize hizmet ettikleri için teşekkür etti.

Programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,  Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,  Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, Kredi Yurt Müdürü Emin Albayrak ve öğrenci velileri katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
Amatör Spor HaftasıBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876