Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Ambulanslar Yolda Kaldı, Bafra Belediyesi Yetişti
banner852

Yoğun kar yağışı etkisi ile ilçede herhangi bir sorun yaşanmaması için seferber olan Bafra Belediyesi ekipleri, gelen iki çağrıya anında müdahale etti.

İki farklı mahallede rahatsızlanan bir bebek ve bir yaşlı kadın için, Başkan Hamit Kılıç’ın talimatı ile anında belirtilen noktalara yönelen ekipler yolları açarak iki hastanın hastaneye ulaştırılmasına yardımcı oldu.

Bafra’nın Darboğaz ve Uluağaç Mahallelerinde rahatsızlanan iki hastayı almaya giden ambulanslar, yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kaldı. Ambulansların yardımına koşan Bafra Belediyesi ekipleri yolları açtı, 1 yaşındaki çocuk ve yaşlı bir kadın hastaneye yetiştirildi.

İlçe merkezine 17 km. uzaklıktaki Darboğaz Mahallesi’nde rahatsızlanan 1 yaşındaki bebek için sağlık ekiplerine haber verildi. Devam eden kar yağışı ile bilirlikte belirtilen noktaya ulaşmakta zorluk yaşanması ile birlikte devreye giren Bafra Belediyesi ekipleri, kısa sürede yolu açarak minik bebeğin hastaneye ulaştırılmasına vesile oldu.

Yoğun kar yağışına maruz kalan ilçede bir diğer vaka ise merkeze 17 km. mesafedeki Uluağaç Mahallesi’nde gerçekleşti.

Gece saatlerinde hastalığı nükseden yaşlı bir kadın için 112 acil ambulansı çağırıldı. Ambulansın yaşlı kadına kısa sürede ulaşması için Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri devreye girerek yolun açılmasını sağladı. Yaşlı kadına ilk müdahaleye yapan 112 ekipleri daha sonra hastaneye ulaştırarak tedavi edilmesini sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876