Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

anne ve kızını öldüresiye dövdüler
banner852

Samsun’un Bafra ilçesi, Şahinkaya köyünde anne ve kızını öldüresiye dövdüler.

Olay bugün sabah saatlerinde Bafra’nın Şahinkaya köyünde meydana geldi.

İddiaya göre, Dursun Y. , Mustafa Y. Ve babaları Hasan Y. Aynı köyde yaşayan akrabaları Hacı Bayram Y. Eşi Meryem Y. Ve 15 yaşındaki kızları Ceren Y. Nin, önlerini keserek, balta ve sopalarla öldüresiye dövdüler.

Bafra’nın Şahinkaya köyünde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, traktörle tarladan dönen Hacı Bayram Y. , eşi Meryem Y. Ve kızları Ceren Y. Nin önlerini silahla ve tüfeklerle kesen ve baltalarla acımasızca öldüresiye vuran Dursun Y. Kardeşi Mustafa Y. Ve babaları Hasan Y.  serbest bırakıldılar.

Kafasında yarıklar, kolunda kırıklar ve dikişler olan, vücutlarında balta ve sopa darp izleri bulunan mağdur aile olay sonrası Bafra Devlet Hastanesi Acil servisine ambulansla getirildi.

Edinilen bilgilere göre, Anneye ve kızına acımasızca şiddet uygulayan ve bu şiddeti görüp savunmaya çalışırken aile büyüğü olan Hacı Bayram Y.’yi de darp eden, sırtına baltayla vuran, ve sopayla kolunda çatlaklar oluşturan, gözü dönmüş aile Dursun, Mustafa ve babaları Hasan Y. Verdikleri ifade sonrası serbest bırakıldılar.

Mağdur aile, kendilerini acımasızca darp eden kişilerden şikayetçi olarak, Bafra Kolay Jandarma Karakoluna ifade vermeye gittiler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876