Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Arefe Günü Mezarlıklara Araç Seferleri Ücretsiz.

Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçmesi için seferber oldu. Arife günü Asri ve Yakıntaş mezarlıklarına ücretsiz araç seferleri düzenleyecek Bafra Belediyesi, gün boyu taşıma hizmetini sürdürecek.

Bafra Belediyesinin mezarlıklara yapacağı ücretsiz seferler Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanlarından sabah saat 08.00’den 17.00’ye kadar devam edecek.

Asri Mezarlık ve Yeni Yakıntaş mezarlığına düzenlenecek ücretsiz seferler saat başı gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak; “Arife günü hemşehrilerimizin Asri mezarlık ve Yeni Yakıntaş mezarlığına rahatça ulaşabilmeleri için ücretsiz otobüs seferlerini hizmetlerine sunacağız. Ücretsiz otobüs seferi uygulamamız Sabah saat 08.00’de başlayıp akşam 17.00 ye kadar her saat başı devam edecek. Bu vesile ile saygıdeğer Bafralı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” Dedi.

Öte yandan Bafra Belediyesi,31 Ağustos Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramının öncesi ve süresince vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmeleri amacıyla; ilgili güvenlik hizmet tedbirlerinin alınarak; dilek ve şikâyetlerin 183 Alo Zabıta ve 543 23 20 numaralı santral telefonundan iletilebileceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.