Öne Çıkanlar istanbul Ticaret ve Sanayi Odası
banner797

Arena Yapı Mantolama olarak Ücretsiz Keşif Hizmeti veriyoruz..

MANTOLAMA NEDİR ?

Mantolama nedir? sorusu kısaca; müstakil evlerin ya da çok katlı binaların dış cephesinin ısı yalıtımı sağlayan maddeler ve özel teknikler aracılığı ile kaplanması işlemidir. Mantolama işlemi hemen hemen her eve başarılı bir şekilde uygulanabilmektedir ve bu işlemi yaptıran kişilerin kış aylarını çok daha sıcak bir şekilde geçirdikleri yaz aylarını ise yüksek sıcaklıklardan etkilenmeden serin bir ortamda geçirdikleri gözlenmiştir.

Mantolama nedir , nerelerde kullanılır ?

Dış cephe kaplaması eskimiş olan ya da hiç yapılmayan binalara, müstakil evlere yada dış görünümünü özelleştirmek isteyenlere başarılı bir şekilde uygulanabilmektedir. Hiçbir şekilde olumsuz hava koşullarından etkilenmeyen, yağmur ve kar gibi dış etkenlere karşı son derece korumalı olan mantolama işlemleri ile huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşabilmeniz bizimle mümkün hale gelebilir.

Arena Yapı Mantolama olarak Ücretsiz Keşif Hizmeti veriyoruz..

Arena yapı yaptığı ve teslim ettiği referanslarını sizlere sunarak yaptığı Isı yalıtıma 5 yıl garanti veriyoruz .Sadece bizi aramanız yeterli. Arena Yapı ısı yalıtımı ve mantolama konusunda uzman olan ekibimiz evinize gelsin, binanızı incelesin ve sizi ücretsiz bilgilendirsin.

Size de sadece yazın serin, kışın sıcacık olan evinizin keyfini sürmek kalsın.

Bize ulaşın : Adres Fatih Mahallesi Toduk Aprt Altı No;8 (Büyük Park ilerisi)

Tel: 0 545 314 17 48

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.