Öne Çıkanlar Doluluk oranı Özlem Maraş
banner867

Asım'ın Neslinden Yoğun İlgi…
banner852

Bafra Belediyesi’nin “@Bafrabldtr” adlı Twitter hesabı üzerinden koordine edilen etkinliğe ortaokul ve lise öğrencileri okudukları şiirlerle katılım sağlıyorlar.

20-27 Aralık 2020 Tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğe katılacak öğrenciler Bafra Belediyesi’nin Twitter hesabını takip etmesi, konuyla ilgili görseli beğenip retweet yapması ve Milli şairin bir dörtlüğünü okuyup videoya çekerek #AsımınNesliŞiirOkuyor etiketi ile paylaşım yapması yeterli oluyor.

Son katılım tarihi olarak 27 Aralık 2020 olarak belirlenen etkinlik sonunda 500 öğrenciye Mehmet Akif Ersoy’un Sefahat ve Asım kitapları hediye edilecek.

Öğrencilerin gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Akif’in şairliğini, yazarlığını, devlet adamlığını, ilim adamlığını anlatmaktan ziyade “Akif’e bakıştaki üslubun yeni nesil üzerindeki olumlu etkisini görmek bizler için oldukça önemli. Vatanına, bayrağına, sanatına ve her şeyden önemlisi insan olmanın sorumluluğuna yakışır bir ömür süren Mehmet Akif’i iyi okumak ve anlamak gerekir. Bafra Belediyesi olarak Milli şairimizin vefatının 84.Yıl dönümde sosyal medya hesabımız üzerinden yürüttüğümüz etkinliğimize Asım’ın neslinin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı oldukça mutluyuz. Öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876