Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Atam Gençler Emanetinize sahip çıkıyor

TSO ORTAOKULU' DAN “ ATAM GENÇLER EMANETİNİZE SAHİP ÇIKIYOR ” PROJESİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nın da millî ve manevi havasını yakalayan proje, 29 EkimSalı günü Bafra Çelikpark AVM’de gerçekleşti.

Alışveriş Merkezi' nde vatandaşların hiçbir şeyden haberi olmadan gezip dolaşırken, eğlenip yerken öğrenciler birden İstiklal Marşı’nı bölüm bölüm okumaya başladı.

Coşkuyla okunan Millî Marşımız' a vatandaşlar da kayıtsız kalmadı. Milli bağımsızlığımızın ilan edilişinin, 96. Yıldönümü' nde hiç beklemedikleri anda gür seslerle okunan marşımızın coşkusu bütün AVM katlarında yaşandı.

Son bölümün bütün öğrencilerce okunması esnasında dev Türk Bayrağımızın kat boşluğunda dalgalanması ve ardından öğrencilerin ellerindeki bayraklarla Onuncu Yıl Marşı’na katılmaları millî duygularımızı bir kez daha şaha kaldırdı.

Okul Müdürü Mustafa SAĞLAM yaptığı açıklamada “ Türk Milleti' nin evlatları olarak gelecek nesillere vatan, bayrak ve millet sevgisini aşılama sorumluluğunu her zaman taşıyoruz.

Bize verilen emaneti, bizden sonraki nesillere de aynı duyarlılıkla bırakmak gayretindeyiz.

Bu bilince sahip öğretmenler ve öğrencilerle aynı proje içinde yer almak benim için çok heyecan verici.

Emeği geçen bütün öğretmenlerime, öğrencilerime, idari ve büro yardımcılarıma çok teşekkür ediyor; bu duygu ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' mızın kutlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.