Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Bafder Başkan Şahin’i Ziyaret Etti

 Ziyaret sırasında yeni yönetimle tanışma dernek projelerinin tanıtılması ve fikir alışverişinde bulunuldu. Dernek başkanı Çanakkale destanı isimli eğitici projelerinin tanıtımını yaptı. Ziyarete Kadıköy Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tolga han Acar Yönetim Kurulu üyeleri Ali Yumurtacı, Uğur Dündar, Mustafa Kürşat Pekşen, Bülent Aslan, Tarık kocabaş ve Aydın Çelik katıldı. Başkan Şahin kendilerine Bafra’nın tarihi turistik yerlerini gösteren plaket takdim ederek, Dernek Başkanı Acar ve yönetim kurulu üyeleri de başkana plaket takdim ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bafra insanımızın birlik ve beraberliği, kurdukları dernekler ve yaptıkları güzel faaliyetler bizlerin mutluluğu ve gururudur. BAFDER başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizi yaptıkları ziyaret için çok teşekkür ediyorum. Her zaman bir ve beraber olacağız. Yapacakları faaliyetlerde yanlarında olacak ve destek olacağız. Bafra’mızın ve Samsunumuzun isminin olduğu her yerde her zaman olacağız. Çanakkale destanı konusunda çok anlamlı bir proje uyguluyorlar. Duyarlılıkları için tebrik ediyorum.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.