Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza
banner798

Bafra 1453 Fetihspor Başkanından Açıklama
banner852

Samsun Bölgesi 2.Amatör Ligin de bu sezon zorlu karşılaşmalar sonucun da büyük süprüzü gerçekleştirerek Plaoof karşılaşmaları sonucunda Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligine yeni yükselen Bafra 1453 Fetihspor Kulüp Başkanı Berati Kara sezon değerlendirmesin de bulundu.

Bafra 1453 Fetihspor Kulüp Başkanı Berati Kara ; geçen sezon zor şartlar altında mücadele verdiğimiz Samsun Bölgesi 2.Amatör Büyükler Ligi A - Grubun da Plaooflar da final oynayarak Kavak Gençlikspor'u 2- 1 mağlup ederek Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligine Futbolcularımızın büyük mücadele sonucunda yükselmiş olduk.

Kara, bizlere bu onurlu ve zor şartlar da Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligine çıkaran ve emeği geçen tüm futbolcu kardeşlerime buradan teşekkür ediyorum. Bizlere güzel duyguyu yaşattıkları için. Bafra 1453 Fetihspor Futbol Kulübü olarak Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligin de Bafra Hacinabispor Kulübü ile İlçemizi temsil edeceğiz.

Buradan Bafra 1453 Fetihspor Kulübüne Ana sponsor destek vermek isteyen İlçemizin değerli Firmalarıyla görüşmeler sağlayarak 2017 - 2018
Futbol Sezonuna Kulübümüze yakışır şekil de güçlü ve iddialı girmek istiyoruz.

İlk olarak 2017 - 2018 Samsun Bölgesi 1. Amatör ligi karşılaşmaları start alana kadar gerek Alt Yapı ve A -Takımımıza Futbolcu kazandırmak için seçmeler düzenleyeceğiz.Daha sonra da Bafra 1453 Fetihspor'un A- Futbol takımını oluşumunu sağlayarak yeni futbol sezonuna hazır bir şekil de girmek istiyoruz.

Kara,İlçemizin Bafra 1453 Fetihspor Futbol Takımına güvenip bizlere maddi ve manevi desteklemelerini istiyoruz.Onları mahcup etmeyeceğimize
inanıyoruz. Bafra 1453 Fetihspor Kulüp Başkanı Berati Kara son olarak yaklaşan dini bayramlarımızdan biri olan "Kurban Bayramını nasip olursa idrak edeceğiz.Bu sebeple Tüm İslam Aleminin Mübarek "Kurban Bayramını kutlarım hayırlara vesile olmasını CC. Allah'tan niyaz ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876