Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Bafra 6.Tarım Fuarında Yerini Aldı
banner852

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Ziraat Mühendisleri Odası, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile hazırlanan 6. Samsun Tarım Fuarı açıldı.

Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ziraat Odası Bafra Tahıl Birliği, Bafra Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Sebze Üreticileri Birliği koordinasyonunda açılan stantta İlçeye ait ürünler sergileniyor.

Tarım fuarı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Ülkemizin en büyük ve en verimli ovalarından birine sahip olan İlçemizin Tarım ve hayvancılık ölçeğinde istenilen seviyeye gelmesinde üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. İlimizin bu alanda sahip olduğu değerlerin tanıtımında söz konusu organizasyonların önemi büyük.Fuar, tarım ve hayvancılık sektörünün modernizasyonu için ihtiyaç duyulan tarımsal mekanizasyon, hayvansal üretim, su ve sulama teknolojilerindeki yeniliklerin, makine ve malzemelerin topluca tanıtıldığı bir platform olacaktır” dedi.

Fuar, 19 Eylül'e kadar ziyaretçileri ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876