Öne Çıkanlar Dayandı futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Bafra BADO Yenilendi, 350 Kişiyi Ağırlayacak

Samsun'un Bafra ilçesinde geçtiğimiz sene hizmete açılan, Urfa'nın eşsiz lezzetlerini Bafra ve Bölge halkına sunan Bafra BADO Dondurma Cefe & Restourant Urfa Sofrası hizmet alanını büyüterek 350 kişilik kapasite alana sahip oldu.

Bafra BADO Dondurma Cefe & Restourant Urfa Sofrası işletme sahibi Recep Çotur, 'Bafra ilçemizde gecen sene hizmete kazandırdığımız, BADO Dondurma Cefe & Restourant Urfa Sofrasını, yaptığımız yoğun çalışmalar doğrultusunda büyüttük ve 350 kişi ağırlama kapasitesine getirdik. Öncesinde eksiklerimiz vardı ve bu eksiklikleri gidererek hizmetimize Bay ve Bayan Mescit, Çocuk oyun alanı, Otopark kattık' dedi.

URFA LEZETLERİNİ BAFRA VE BÖLGE HALKINA SUNUYORUZ

Bafra ilçesinde Dogu ve Güneydoğunun lezzetlerini, Bafra ve Bölge halkına sunduklarını belirten Recep Çotur, 'Bafra ilçemizde Doğu ve Güneydoğunun lezzetlerinizin eksikliğinin var olduğunu gördük ve yaptığımız girişimler doğrultusunda, bu eksikliği giderdik.

Lahmacun, kebap ve ızgara ustaları Urfa ilinden özenle seçilerek getirildi. Yine Bafra’mızın meşhur kapalı ve açık pide ustalarını da ilçemizden özenle seçerek halkımızın damak tatlarına hitap ettik. Yani restaurantımızda hem Urfalı hemde kendi ilçemizden olan Ustalarımızla çalışmaktan büyük keyif almaktayız.

BADO RAMAZAN AYINA HAZIR

Ramazan ayına hazır olduklarını söyleyen işletme sahibi Recep Çotur, ' 11 ayın Sultanı Ramazan ayını icra edeceğiz. Konuşmamızın başında dediğim gibi, BADO Dondurma Cefe & Restourant Urfa Sofrası 350 kişiyi ağırlayacak kapasiteye getirildi ve müşterilerimiz şimdiden bizleri arayarak toplu iftar davetleri için rezervasyon yapmaya başladı. Ramazan ayında, hizmetlerimizi daha genişleterek, müşterilerimiz bay ve bayan olmak üzere iftar sonrası namazlarını kılabilmeleri için mescidimiz, yine ailelerimiz masalarında rahatça oturabilmeleri için çocuklarımıza özel güvenli çocuk oyun alanı, açık havada bahçe keyfi ve masaya özel semaver, dondurma keyfi, müşterilerimiz için özel ayrılan otopark çalışmalarımız ile bu Ramazan ayında hizmetlerimizi geniş kapsamlı olarak vereceğiz ' dedi.

RAMAZAN SAHURU YİNE BADO TADINDA

Sadece toplu iftar davetleri ile değil, sahurda da restaurantın açık kalacağını ifade eden Çotur, ' Ramazan'da toplu iftar davetlerinden ziyade, gece sahura kadar açık kalacağız. Toplu sahur davetleri için de rezervasyonlar aldık. Sahur da ise serpme kahvaltı, kuymak, semaver çayı, demlik çayı gibi çeşitli zengin menülerimiz ile hizmet vereceğiz' dedi.

BAFRA VE BÖLGE HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM

Bafra ve Bölge halkına teşekkür eden, BADO Dondurma Cefe & Restourant Urfa Sofrası işletme sahibi Recep Çotur, ' Bafra ve Bölge halkına bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederim. Müşterilerimizin memnuniyetini, şikayetleri bizlerin için çok değerli. Bu sebep ile bizlere verdiğiniz bu fırsattan dolayı siz basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ederim' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bafra BADO
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.