Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra belediyesi 14. Sünnet şöleni cuma günü

Bafra Belediyesi, 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek şölen için gün sayıyor. 11 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak 14. Sünnet Şöleni için 15-30 Haziran tarihleri arasında başvuruları tamamlanan 70 çocuk sünnet ettirildi.

11 Ağustos saat 16:00’da başlayacak Sünnet Şöleni Ali Kale Turistik Tesisleri Mesire Alanında yapılacak. Şölen öncesinde ise Sünnet olan çocuklar için konvoy yapılacak.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 14.00’de başlayacak olan konvoya tüm halkımız davet etti. Başkan Şahin konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu yıl 14.sünü gerçekleştireceğimiz Sünnet Şölenimizde 70 çocuğumuzun sünnetlerini gerçekleştirdik. Çocuklarımızı sünnet eden sağlık personeline ve Bafra Devlet Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu yıl şölenimizi Ali Kale Turistik Tesislerimizde gerçekleştireceğiz. Şölen öncesi saat 14.00’de konvoyumuz var. Konvoy 15 Temmuz Demokrasi meydanından başlayacak ve şehir turu atarak şölen alanına geçeceğiz. Halkımızın çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olmalarını rica ediyorum. Beraberliğimizi sağlayan bu tür organizelerde halkımız her zaman örnek davranışlar sergilemiştir. Şimdiden herkese teşekkür ediyor, bu yıl da yine en iyi beraberlik örneği göstermeye davet ediyorum.” Dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
BafraSünnet şöleni
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.